Publicitat
Política · 19 de Maig de 2015. 12:08h.

Colau renega dels seus socis d'ICV

Critica que "hagi deixat el model econòmic de la ciutat en mans del PSC"

Colau renega dels seus socis d'ICV

Joan Herrera, amb Ada Colau, en un míting

L’alcaldable de Barcelona en Comú, AdaColau, ha retret a ICV, el seu soci de coalició, que s'hagi despreocupat del model econòmic de la ciutat de Barcelona. “És una crítica que hagi deixat el model econòmic de la ciutat en mans del PSC amb les privatitzacions”, ha manifestat en declaracions a Catalunya Ràdio.

Colau també ha criticat que “no hagi fet més per evitar algunes males pràctiques o, per exemple, quan es va votar l’ordenança de civisme, que va votar en contra però no va sortir del govern”. D’altra banda, ha destacat que ICV “malgrat formar part de governs, mai ha tingut casos de corrupció”.

Finalment, la candidata ha assenyalat que ICV no ha traspassat aquesa “línia vermella”. “Per mi, això sí que és un tret diferencial que fa que estigui molt contenta que participin d’un projecte més ampli, com és Barcelona en Comú”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ado, Bna, 19/05/2015 - 15:57

Ada Mentidera, que no s'havia de clavar en política, ara que ha usat als pijoprogres per tenir accés a quota de pantalla i publicitat, renega d'ells. Mafiosa, mentidera, insultadora, prometedora de paradisos, com qualsevol politic

#2 A. Colado, Adanistan, 19/05/2015 - 15:01

Estic molt contenta que em donin suport al meu partit, sense que puguin dir res en el programa, que posin tots els diners necessaris de la campanya. Amb mi arribarem molt lluny, com a mínim Jo, que és el més important.
Visca la Unitat d'Espanya, Visca Jo.

#1 Redbear, BCN, 19/05/2015 - 13:40

Pues si está muy contenta de que ICV participe en su proyecto, ¿por qué decís que reniega de ellos...? ¡Cómo os gusta sembrar cizaña, majetes...!