Publicitat

Els militants dels comuns demanen que es torni a presentar

Colau repetirà

Les bases de BComú tornen a confiar en Ada Colau perquè sigui la candidata del partit per l'alcaldia de Barcelona. El ple de la formació ha aprovat aquest dissabte demanar Colau que es presenti a les primàries per optar al seu tercer mandat.

La continuació de l'alcaldessa al capdavant de la formació s'ha confirmat pràcticament per unanimitat. Amb un total de 221 vots a favor, cap en contra i un en blanc, segons un comunicat de la formació.

Colau no ha estat present durant el ple perquè està de viatge institucional a Alemanya. La trobada ha estat liderada per l'actual ministre de Cultura i impulsor de BComú, Joan Subirats, que ha assegurat que "estic convençut que BComú pot guanyar aquestes eleccions i per això demanem a Ada que segueixi liderant Barcelona".

Ara, l'alcaldessa ha de confirmar si vol seguir sent la líder dels comuns per tercer cop. La decisió no hauria de trigar a arribar, ja que Colau ha assegurat en més d'una ocasió que la seva decisió seria comunicada quan faltés un any per a les eleccions, que són el maig de l'any vinent.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Sergi Sergio, Barcelona, 16/05/2022 - 14:51

Colau siempre ha tenido 10 regidors y 160.000 fieles votos, el problema esta en la oposicion que siempre han sido 31 regidors y 596.000 votos, el triple de regidors y casi 4 veces mas votos pero incapaces de pactar nada, todos peleados entre ellos y asi Colau con una minoria tremenda sigue gobernando.

#22 lo graller, bcn, 16/05/2022 - 12:30

Tierne todo el derecho a presentarse. Lo horroroso, lo insoportable para todos los que ya no podemos más con su desgraciado mandato, es que puede volver a ser alcaldesa. Una oposición troceada, sin prestigio y sin liderazgo, y un PSC que se acomoda a lo que sea le facilitarán seguir.
Quizá BCN ya no dé para más y eso sea lo que corresponda.

#21 Transformació de Barna, Barna, 16/05/2022 - 10:09

La transformació ja ha estat reeixida fa temps, la feina de la Colacau, ja fa temps que es nota, Barna ja no es ni hombra del que havía estat sempre,

#20 La Pepa , Càdiz, cuna de la Libertar, 16/05/2022 - 09:45

¿Desde la carcel?

#19 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 15/05/2022 - 19:31

Paren la ciudad que yo me bajo.