Publicitat
Política · 14 de Març de 2019. 21:34h.

Colau retira el llaç groc

Després de l’incident d’aquesta matinada

Colau retira el llaç groc

Façana de l'Ajuntament de Barcelona sense el llaç groc

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha retirat la pancarta amb el llaç groc que penja de la façana de l’Ajuntament i ha dóna compliment a l’ordre de la Junta Electoral Provincial, que havia instat a l’equip municipal a retirar el llaç groc en un termini de 12 hores.

L'òrgan d'administració electoral argumenta que els llaços grocs i altres símbols vulneren “de manera flagrant la neutralitat” del consistori. “S’han d'abstenir de col·locar en edificis públics i altres llocs de titularitat pública símbols que puguin considerar partidistes, i han de retirar els que s'haguessin col·locat abans de la convocatòria electoral”, assenyala la Junta Electoral.

La instància de la Junta Electoral de Barcelona és conseqüència d’una denúncia del líder del PPC a l’Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, i arribava després que aquesta passada matinada un grup d’unes deu persones -autoanomenades “justicieres espanyoles”- arranquessin la pancarta en solidaritat amb els polítics independentistes presos del balcó del consistori.

barcelona-1.jpg

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Vicky, Mataró, 15/03/2019 - 20:07

Pobres "mossus" queréis defender la Constitución del 78 y los seguidores de esa Constitución os insultan y os golpean, os está bien empleado por estar del lado equivocado, espero que los unionistas os envien a todos al paro.

#9 Amable petición, Barcelona , 15/03/2019 - 12:30

cok, cok, cokok, cok, cooook, cok, cok, cokok...

#8 Kropotkin, Vic, 15/03/2019 - 12:19

Jua, jua, jua,...

#7 botifler1914, Sinitaca, 15/03/2019 - 11:25

También ha sacado la pancarta del Open Arms, esta mujer o no llega o se pasa.

#5 Montserrat, Barcelona, 15/03/2019 - 08:59

Sense la valenta intervenció dels patriotes que la van treure la nit anterior aquests bandarres la continuarien lluint al balcó. El video de la policia local defensant una ilegalitat era una confirmació que aqui regeix l'anarquia en els centres oficials. La pàjara ha ordenat acatar, li va el salari o tornar als carrers a fer de cridanera.