Política · 11 de Gener de 2017. 09:45h.

Colau retreu a Puigdemont no anar a la reunió de presidents

L’alcaldessa considera que té “l’obligació” d’assistir-hi

Colau retreu a Puigdemont no anar a la reunió de presidents

Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha retret a Carles Puigdemont que no vagi a la reunió de presidents autonòmics de la setmana vinent en considerar que “ara mateix s’ha d’anar a tots els espais de diàleg”. “No estem en un moment on es pugui renunciar a espais de diàleg”, ha remarcat.

“La ciutadania ens demana que, sense renunciar a res, qui té responsabilitats institucionals està obligat a parlar tant com calgui”, ha argumentat Colau. “Tens l’obligació a fer el màxim possible de fer tot el que estigui a les teves mans, més enllà del teu orgull i més enllà dels teus interessos personals i de partit”, ha insistit en aquest sentit.

D’altra banda, l’alcaldessa ha assegurat que “els cops que he parlat amb Puigdemont m'ha semblat sincer quan diu que no es tornarà a presentar”. També ha reivindicat que el seu partit “a fons i fins al final amb el referèndum hi hem estat sempre”. “El que demanem és que el referèndum sigui efectiu, i és el que el govern ha de definir. La qüestió no és si és pactat o no és pactat, sinó que sigui efectiu. El govern ha de posar sobre la taula què entén per una proposta de referèndum”, ha sentenciat.

17 Comentaris

Publicitat
#16 Vicky, Mataró, 11/01/2017 - 18:52

Zapatero a tus zapatos.

#14 Pepet, Sabadell, 11/01/2017 - 13:17

La senyora Colau té tota la raó del món; Puigdemont és el President d'una comunitat autònoma d'Espanya i com a tal ha d'assistir a aquesta reunió, encara que només serveixi per exposar el que consideri més oportú; no fer-ho és menysprear el seu propi càrrec de President de Catalunya.

#14.1 Grauero, Fora de Catalunya., 11/01/2017 - 16:33

#14

Una puntualizacíon, Catalunya al igual que las otras CCAA, no tiene presidente, El sr, Puigdemont es el presidente de la Generalitat de Catalunya y ademas es el presidente del gobierno autonómico de Catalunya.

#13 M, Sabadell, 11/01/2017 - 12:59

Quien hace dejación de sus responsabilidades, no merece ocupar un puesto de responsabilidad.
Y si la dejación es por cobardía con escusas varias, debería ir acompañada de una dimisión inmediata.

#12 Bianor, La Pàtria de Prim, 11/01/2017 - 12:58

Tienes razón alcaldesa!Pero tranquila Soraya ya se ha reunido con Junqueras.....Y es lo que vale.

#11 botifler1914, Sinitaca, 11/01/2017 - 12:51

Ada, el presidente de la República Catalana, social, demacrática, feminista y ecologista no puede mezclarse con la chusma regionalista española.