Publicitat

Insisteix en un tripartit amb PSC i ERC malgrat que ambdós partits ja han dit que ho rebutgen

Colau s’enroca

A una setmana de la investidura per l'alcaldia de Barcelona, Ada Colau ha apel·lat a la "tradició d'esquerres" de la ciutat i es postula com a alcaldessa, en busca d'una majoria d'esquerres "estable" i que permeti tirar endavant "polítiques de ciutats valentes".

Tot i l'ajustada victòria d'ERC en vots, "l'empat tècnic de 10 regidories entre les dues primer forces" obriria la porta a una "majora d'esquerres àmplia i transversal" formant un tripartit amb ERC i PSC. L'alcaldessa en funcions fa una crida a "superar la política de blocs" i critica durament els "vetos creuats" de Maragall i Collboni, que els ha qualificat "d'inconcebibles" per la situació de "la ciutat i del país".

Colau ha dit que ni ella ni els Comuns "seran el trofeu d'un bàndol contra l'altre", que no pactarà amb Valls ni Junts per Catalunya i que descarta fer alcalde a Ernest Maragall perquè per això "presenta fermament la seva investidura". Tot i els "riscos" que reconeix i "assumeix personalment i col·lectiva" que té el fet de presentar-se sense un acord previ amb les altres formacions.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 FERRANOT, BARCELONA, 08/06/2019 - 17:35

Y pensar que esta incompetente es el mal menor que ha de gobernar Barcelona....