Publicitat
Política · 15 d'Agost de 2022. 09:06h.

Colau s'escaqueja de la xiulada a Gràcia

El regidor Eloi Badia és escridassat en absència de l'alcaldessa al pregó

Colau s'escaqueja de la xiulada a Gràcia

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no ha assistit al pregó de la Festa Major de Gràcia per evitar una situació com la que va viure l'any 2021, on va ser esbroncada per part dels veïns del barri assistents a l'acte , i aquest any ha deixat que els xiulets recaiguin en el seu regidor d'Acció Climàtica, Eloi Badia.

Badia ha estat escridassat i xiulat quan ha intervingut des del balcó de la seu del districte abans que la pregonera Carla Carbonell fes la lectura del discurs. El regidor dels Comuns ha rebut crits i crítiques com “Turista, que ets un turista!” o “Fora!”. El president del Consell de Districte de Gràcia, Ferran Mascarell (Junts), també ha rebut alguns crits i xiulades, però també aplaudiment; en una breu intervenció.

Al balcó també era present el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, que en aquest cas ha optat per no intervenir, cosa que sí que va fer Colau l’any 2021 quan va rebre crits que van fer-la plorar.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 No ho tinc clar, Chez Fangue, 17/08/2022 - 14:17

Per dir quatre paraules formant dues frases fetes, no cal portar un paper escrit, home!

#7 Pere, Girona, Spain, 16/08/2022 - 07:39

"Turista" li deien.

A mí m'encantaria que em diguessin turista en aquell fàstic de pseudo barri pijo-progre , pro-indepe i pro-okupa.

#6 Victor, Barna, 15/08/2022 - 18:01

Del PSC ningún? On era Collboni o nomès s' atreveix amb el gran problema dels bicitaxis

#5 joan, manresa, 15/08/2022 - 17:30

Des de "Can Mingo ",obrim la nostra paradeta a Moro-L'andina..---Caram.., Caram..!!! Quina professionalitat política mes ben portada...,potser tambe hauria de renunciar al seu sou...,clar que aquesta Sra. només li van els esveraments amb capa incluida i si pot ser dintre una església...,allà no ya perill de xiulades ...Quanta dignitat !!!

#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/08/2022 - 14:38

Quina dona més valent i empoderada!