Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2022. 08:44h.

Colau també s'apunta al carro

Diu ara que "feia molts mesos" que demanaven a Interior la fi dels talls

Colau també s'apunta al carro

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat que la Conselleria d'Interior hagi decidit posar fi als talls de trànsit diaris d'activistes independentistes en l'avinguda Meridiana, que promovia el col·lectiu 'Meridiana Resisteix' arran de la sentència del 1-O. "Per fi avui la Generalitat ha anunciat que posarà fi a les molèsties que els veïns sofrien des de 2019 amb els talls de la Meridiana", ha expressat en un missatge difós per Telegram.

També ha manifestat que "des de l'Ajuntament de Barcelona feia molts mesos que demanàvem a la Conselleria d'Interior, amb els informes de la Guàrdia Urbana corresponents, que posés ordre a una situació insostenible que podia derivar en mals majors".

Finalment, ha dit que col·laboraran amb els Mossos d'Esquadra perquè aquestes concentracions es puguin celebrar en una altra ubicació, "garantint el dret dels manifestants però també el de milers de famílies treballadores a accedir a les seves cases i a les seves ocupacions".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Sergi Sergio, Barcelona, 11/02/2022 - 16:56

Menuda mentirosa y menuda farsante, ella es la responsable de la GU y de la circulacion y trafico de la ciudad de Barcelona.

#10 soloesmiopinion, Tabarnia, 11/02/2022 - 16:45

Menuda sinvergüenza está hecha la Colau. Me gustaría saber que pasa por el cerebro de alguien capaz de votarle, excepto en el caso de que sea uno de los muchísimos agraciados por el reparto de sus subvenciones y contratos a dedo.

#9 A buenas horas boinas verdes, Barcelona, 11/02/2022 - 13:08

No haver enviat a la Guardia Urbana a protegir quatre arreplegats que han fet la punyeta durant dos anys a mil.lers de ciutadans que treballen, s'ha colat, Colau

#8 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 11/02/2022 - 12:50

Colau, no cola...heheheheh

#7 Barretina a rosca, Black hole, 11/02/2022 - 12:22

Esta señora cada vez es menos creíble, no ha dicho ni una palabra en dos años. Cada vez que abren la boca es para mentir ya sea por tierra, mar o aire