Publicitat
Política · 14 de Maig de 2016. 13:01h.

Colau tapa un poema davant les queixes de la Policia

L'obra proposava enviar quatre agents “a morir en alguna guerra”

Colau tapa un poema davant les queixes de la Policia

Imatge del poema (foto: SUP)

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit tapar un poema instal·lat en un plafó situat al costat de la comissaria de la Policia Nacional de la Verneda davant les queixes dels sindicats policials i de la delegada del Govern espanyol, que considera "inadequada" i "ofensiva" la seva ubicació. Es tracta del poema '4 polis' de Charles Bukowski on es proposa enviar “a morir en alguna guerra” a quatre agents.

"Gossos vigilen els murs mentre el submarí es va ràpidament en orris. Estic en una cafeteria amb 32 cares de cartró, la majoria inexpressives. 4 polis d'aspecte impecable estan asseguts a una taula mirant-me. Suposo que jo no tinc tan bona pinta als seus ulls. Per què no enviem a aquests nois a morir en alguna guerra? Les seves mares no haurien plorat més de deu minuts ", diu el poema.

Els sindicats de la Policia Nacional han denunciat en un comunicat conjunt que la col·locació d'aquest poema al costat de la comissaria suposa "un insult i una provocació de mal gust" a tots els policies i les seves famílies. "És una expressió de baixesa mal dissimulada, disfressada bastament de supremacia cultural que ningú és capaç d'assimilar. És un exercici covard i traïdor de pressió social contra homes i dones que es deixen la vida diàriament pels catalans. Però sobretot, és una incitació a la violència contra els mateixos, assenyalant de manera roí que cal enviar-los a morir ", han lamentat.

La delegada del Govern espanyol, Maria de los Llanos de Lluna, ha enviat una carta a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, demanant la retirada d'aquest poema del seu emplaçament actual per considerar-lo "ofensiu" i "inadequat", ja que els comandaments i agents de la Policia se senten "humiliats".

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit tapar el poema davant la impossibilitat de retirar el plafó en el qual estava reproduït. El cartell forma part d'un total de vuit torres amb poemes a la Rambla Guipúscoa que es van instal·lar el 29 d'abril amb motiu d'un recital de poesia que es va celebrar a l'Auditori de Sant Martí. L'objectiu era mantenir-los instal·lats fins diumenge 15 de maig.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 LLUC, MARXEM JA, 14/05/2016 - 22:41

Aneu votant Colau

#5 Otra vez defecando odio Sra. Colau y sus secuaces?, Mas d lo mismo es odio ideológico?, 14/05/2016 - 22:11

Por muy lento y pausado q se hable, con clases de dramatización y todo Sra Colau y sus "adictos" ...es muy difícil amagar el odio y el adoctrinamiento del totalitarismo radical llamado comunismo suramericano...
Y si además lo q se promociona es la incultura y el mal gusto...todos quedan retratados!

#4 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 14/05/2016 - 21:24

Anda, la amiga de la meona, que bebe los jugos de su sabiduria, se ha acojonado.
Si es que es una mierda cobarde. Los jugos de la meona producen ese efecto en quien los toma como calmante.

#3 Laughter, L'H-España, 14/05/2016 - 21:23

La Colau y sus secuaces haciendo amigos. Ésta se cree que la Policía Nacional se va a callar ante agresiones de arrabalera barata. Le ha ido bien insultando, despreciando, degradando, vilipendiando y ridiculizando a la Guardia Urbana un día sí y otro también, y se lo ha creído.

#2 Pepon , Bcn , 14/05/2016 - 15:59

Seguro que ha sido idea del Picharelo.
Deberían mandarlo una temporadita a USA para que comprobara en persona la diferencia entre la policía americana y la española.