Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2019. 20:46h.

Colau té por dels "rancis" de Vox

Només critica el partit d'Abascal i l'alcaldable Manuel Valls

Colau té por dels "rancis" de Vox

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dedicat bona part del seu últim vídeo al seu canal a criticar Vox. L'alcaldessa s'ha referit als manifestants de Vox com "els rancis" i "aquests d'extrema dreta" i ha destacat que "van punxar" en la manifestació de dissabte passat a Barcelona tot i portar autobusos de tota Espanya. Colau critica que els mitjans destaquessin més els greus incidents provocats per antifeixistes que l'acte contrari a Vox on ella va participar.

"No podem felicitar els nois aquests, els rancis, aquests d'extrema dreta, portaven autobusos de tot Espanya, deien que anaven a ser molts i van ser poquets. Quina punxada han tingut els rancis a Barcelona!", exclama l'alcaldessa en el vídeo.

En la gravació, pujada al canal de Youtube on Colau explica les seves experiències durant la campanya, també critica el paper dels mitjans de comunicació així com l'alcaldable Manuel Valls, al qual acusa de tractar-la de "ximple".

Colau critica que l'alcaldable Manuel Valls adopti rols masclistes, com ara tractar-la de "ximple" durant la gravació del cara a cara del programa Salvados que s'emetrà pròximament. L'alcaldessa, en el vídeo, defineix Valls com "el campió del 'mansplaining'".

L'alcaldessa també aprofita per criticar als mitjans afirmant que "sempre magnifiquen" allò que és dolent, en relació al fet que considera que els mitjans van destacar més els incidents entre antifeixistes i partidaris de Vox que l'acte al qual ella va participar. "L'endemà no deien res d'aquest tros d'acte amb tantíssima gent, amb gent 'superpower', amb missatges brutals, sembla que això en premsa escrita no surt" lamenta.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 pepe, andorra, 08/04/2019 - 14:35

pues yo creo q no hay nada mas rancio en Barcelona despues de los tractorianos q doña Ada colau y sus superseguidores superpower, por Dios, hacia años q no me reia tanto viendo un discurso de un politico. Entiendo q es el nivel q tienen los q votan a esta señora, tipo purriano y asi...En todo caso es un gran video de humor.

#14 gurguri, barcelona, 07/04/2019 - 19:09

Una pregunta , para la Sra.Colau.Desde hace 2 semanas ha desaparecido el MERCAD DE LA MISERIA EN Las Glories.Han escondido los cientos de personas las furgonetas llenas de objetos de la basura?volverán despues de las elecciones?

#14.1 pepe, andorra, 08/04/2019 - 14:32

puedes apostar diez contra uno a q si q aparecerán.

#13 Stophipocritas, Barna, 07/04/2019 - 08:39

Pues mi familia ha pasado toda entera de ser de izquierdas a votar a Vox, algo mal habreis hecho?

#13.1 pepe, andorra, 08/04/2019 - 14:36

moi aussi......Entre los rancios comunistas ricos como colau y los supuestos rancios de VOX, no tengo ninguna duda, me quedo con los de VOX.

#11 E. Payetó, Barcelona, 06/04/2019 - 08:27

Ada, para mi huelgan comentarios, a parte que las comparaciones son odiosas...

#10 E. Payetó, Barcelona, 06/04/2019 - 08:27

soluciones, quedando equidistante cuando no sabía que hacer, vaya un partido con cargos "quedabien". No sé como Mediaset no los ficha para sus realities, porque sabrián decir hoy blanco, mañana gris y pasado negro, quedando bien sin entrar en conflicto, sin conviccciones irrenunciables.
Comparar a Valls estemos de acuerdo con lo que propone con