Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2016. 08:37h.

Colau vol crear 400 places noves de funcionaris

L'alcaldessa vol tirar endavant el tramvia per la Diagonal tot i no haver consens

Colau vol crear 400 places noves de funcionaris

Colau

El portaveu adjunt del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Javier Mulleras, es qüestiona el procediment pel qual es va a incrementar la plantilla de l'Ajuntament a 400 persones, ja que no es planteja un increment de funcionaris, "quan haurien de prevaler requisits com la trajectòria professional i el concurs públic sobre l'arbitrarietat de la contractació a dit".

Mulleras també ha denunciat que el govern municipal inclogui 3 milions d'euros per al tramvia per la Diagonal "quan aquesta obra ha estat rebutjada tant per la majoria dels grups municipals com per la majoria de la població en la consulta de la Diagonal.
 
També Joaquim Forn, de CiU, en referència a la creació de 400 llocs de treball a l'Ajuntament, ha indicat que "volem saber quina és la necessitat i la prioritat que poden tenir aquests llocs de treball per l'ajuntament i per la ciutat".

Forn s'ha mostrat sorprès que d'aquestes noves places cap d'elles es destini a augmentar la plantilla de la Guàrdia Urbana, "només hi ha un concurs interadministratiu per a 50 places però que està molt lluny de les necessitats reals per garantir seguretat a la ciutat" .
 
Finalment també ha criticat que, en el que s'ha pogut veure, hi ha una part de les inversions destinada a la construcció de tramvia per la Diagonal. En el projecte hi ha partides pels estudis però també una part referida a l'obra, "ens sorprèn que sense un acord majoritari es pugui dur endavant una obra d'aquesta envergadura que té gran repercussió en la mobilitat".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 pepe.----, andorra, 08/11/2016 - 10:29

bien hecho, a ver si esta pobre señora no va a tener derecho de enchufar a sus compis de partido, familiares y demas. Lo han hecho todos, pq no puede hacerlo esta buena mujer q nunca ha mentido y q nunca ha hecho demagogia. Es el regimen y todo es lo mismo, de gibraltar a svalbard y de finisterre a chip

#10 zeppelin74, bcn, 08/11/2016 - 10:14

Per ser "top manta"?

#9 Josep-Maria, Barcelona, 08/11/2016 - 10:05

Sempre la mateixa història: els qui aspiren al poder presentant-se com a defens. de la justícia, el diàleg, la llibertat, la participació ciutadana, el rigor en els procediments... la primera cosa que fan quan els dones el poder és carregar-se totes aquestes coses tergiversant-les i sometent-les a

#8 botifler1914, Sinitaca, 08/11/2016 - 09:52

Aunque sean a pilas los tranvias......

#7 PepetCabrejat, Bcn, 08/11/2016 - 09:48

Feia quasi 3 anys que no tornav a Bcn, mai l'havia vist tant bruta, plena de manteros, gent pidolant, un exêrcit de personatges arrossegant carretons de supermercat carregats de ferralla, paper o ves a saber qué, cantonades plenes de pixums, botiguetes de souvenirs cutres, bicicletes circulant per les

#7.1 Karhu, Bcn, 08/11/2016 - 10:50

Ara la pobresa es culpa d colau, l'imcivisme tambe, que la gent compei a supers cutres tambe... i les bicicletes si la gent no tingues por de anar per la carretera perque fossin respectats tambe no?