Publicitat
Política · 14 de Maig de 2016. 09:56h.

Collboni: "Bosch ha perdut els papers"

"És més còmode quedar-se en un racó esperant a fer-se la foto"

Collboni: "Bosch ha perdut els papers"

Jaume Collboni

El president del grup municipal del PSC, Jaume Collboni, ha criticat a ERC i a la CUP durant la presentació a la militància de la proposta d’acord de govern d’esquerres, que ha fet aquest divendres a la Nau Ivanow. Collboni considera que "Alfred Bosch ha perdut els papers”. “Està molt nerviós”, ha afegit.

El socialista recorda que Bosch és “vicepresident de l'AMB” i que quan l'Ajuntament estava governat pel PSC i ICV “amb ell hem aprovat dos acords pressupostaris”. “Ja estàvem desenvolupant polítiques en les que coincidim", ha assegurat.  Collboni diu que "és més còmode quedar-se en un racó esperant a fer-se la foto en el moment oportú”. I pregunta al republicà “si estan més còmodes governant amb la dreta la Generalitat de Catalunya”. “Bé que governeu amb la dreta quan es tracta de la independència de Catalunya”, va reblar.

Jaume Collboni ha afirmat que "els responsables polítics tenim l'obligació de fer governables les institucions”. I ha afegit que també tenen l'obligació d'”evitar que Barcelona quedi bloquejada que és el que l'interessaria als extrems: a bona part de la dreta i aquests que diuen que son antisistema i volen que tot rebenti”. “Nosaltres no permetrem que la ciutat es bloquegi", va concloure.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Cesc , Bcn , 15/05/2016 - 01:44

Collboni si tan en contra estàs del Dret a Decidir perquè t'alies amb la Colau?

#5 don Pelayo, Barcelona, 14/05/2016 - 20:36

A mi de Bosch, dejando de lado su independentismo junqueriano y su forma de hablar como de profe de primaria...me aterra su mirada distraída.

#2 Carlos Gomez, Bcn, 14/05/2016 - 12:01

Tothom sap quin es el sino del camarada Bosch i a que ha vingut a aquest mon
L´home no es precisament un stajanovista de res mes que no sigui estimar Catalunya fins on calgui i viure de Calleja i de l´aire fins que qualsevol dia ja no torni mai mes de la onzena dimensio on sol descansar habitualment

#1 angelito, barcelona, 14/05/2016 - 11:32

Collboni y el PSC no querían seguir arrinconados sin salir en ninguna foto.