Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2015. 13:43h.

Collboni, imputat pel cas Mercuri

El líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona ha de declarar per un presumpte delicte de tràfic d'influències

Collboni, imputat pel cas Mercuri

Jaume Collboni, durant un acte del PSC

La jutgessa que instrueix el cas de la trama corrupta Mercuri amb epicentre al Sabadell de l'exalcalde Manuel Bustos ha citat a declarar en qualitat d'imputat al dirigent i cap de files socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, per haver pressionat, presumptament, membres del CAC perquè concedissin un canal de TV a l'empresari de l'audiovisual Nicola Pedrazzoli, fundador i propietari de Canal Català i imputat també al costat de Collboni. 

Collboni i Pedrazzoli hauran de declarar davant la jutgessa el dimecres 9 de desembre. També ha citat a declarar el mateix dia, en qualitat de testimonis, a dues persones més vinculades al CAC en el moment de les actuacions investigades.

Aquestes citacions formen part de la instrucció de la peça 29, que investiga un presumpte delicte de tràfic d’influències per aconseguir la concessió d’un canal de TV per part de Nicola Pedrazzoli. Aquestes noves imputacions s’afegeixen a la de Manuel Bustos, imputat també en aquesta mateixa peça des de l’esclat del Mercuri.

La Plataforma Sabadell Lliure de corrupció ha denunciat que “de la lectura de l’atestat policial es fan paleses les enormes pressions que tan Manuel Bustos com Nicola Pedrazzoli van exercir sobre els representants del PSC al CAC, amb l’objectiu que votessin a favor de la concessió d’un nou canal televisiu a Pedrazzoli”.

“Indiciàriament -ha afegit-, aquesta pressió exercida sobre els representants del PSC al CAC, també seria exercida per Jaume Collboni, el qual mantindria diferents converses amb Manuel Bustos en aquest sentit”.

Finalment, recorda que “el Canal Català Vallès, propietat de Nicola Pedrazzoli, molt vinculat a Berlusconi, va magnificar la figura de Manuel Bustos i va ser l’aparador capciós de les seves actuacions”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Rosa Maria, Barcelona, 07/12/2015 - 20:56

Veamos quien se llevó las frecuencias de las que hablan... Punt Diari y Gurpo Godó. Queda claro que quien llamó al CAC ( y le hicieron caso) fue Francesc Homs. El pringado de Collboni también llamó pero sin ningún éxito...jejejeje

#5 spanish, Madrid, 07/12/2015 - 18:49

no aprenden , los imputados se van....hasta que se aclare el tema y punto

#4 angel, Barna, 07/12/2015 - 18:29

Ostras ningún comentario de los de CDC en contra de este pajaro, esto a mi me huele, que los dos votos necesarios para el Junts per Si se los dara el PSC

#4.1 Josca, BARCELONA, 07/12/2015 - 18:55

Fino olfato tienes...

#3 Alex, Barcelona , 07/12/2015 - 17:27

Òstiaaaaaaa !!,!,! Quina tropa.....

#1 Pere, Barcelona, 07/12/2015 - 13:52

Y este se llenaba la boca diciendo que el "proces" era para que los corruptos evadieran responsabilidades. Si siempre ladra...

#1.1 Josca, BARCELONA, 07/12/2015 - 18:39

Veig, com passa sovint, que hi ha gent que ja l'ha jutjat, sebtenciat i penjat.

No sempre es compleix allò de " cuando el rio suena, agua lleva", i de vegades s preval "intoxica que algo queda"