Publicitat
Política · 5 de Maig de 2014. 22:41h.

Collboni renova la direcció del PSC de Barcelona

Ferran Pedret i Carles Prieto, nous homes forts

Collboni renova la direcció del PSC de Barcelona

Una imatge de l'alcaldable per Barcelona, Jaume Collboni

L’alcaldable de Barcelona pel PSC, Jaume Collboni, ha renovat la direcció de la federació socialista de Barcelona que fins fa poc dirigia Carles Martí. El Congrés Extraordinari celebrat aquest dilluns ha elegit Collboni com a president executiu i Ferran Pedret com a primer secretari, mentre que Carles Prieto serà el secretari d’Organització.

La regidora Carmen Andrés, que va ser candidata a les primàries per ser alcaldable, ha estat elegida viceprimera secretària de la federació del PSC de Barcelona. El mandat de la nova Comissió Executiva serà aproximadament d’un any, fins que se celebri el proper Congrés Ordinari que, segons el calendari previst, tindrà lloc al 2015.

Collboni, que no és regidor a l’Ajuntament de la capital catalana, està configurant el seu equip amb l’objectiu de recuperar l’alcaldia que ara ostenta CiU. En aquest sentit, ha anunciat que comptarà amb la col·laboració de dirigents polítics que formaven part d'altres candidatures que van concórrer a les Primàries Obertes de Barcelona.

Pel que fa al Consell Assessor de la candidatura, s’ha anunciat que serà presidit per Jordi Hereu i tindrà Albert Soler com a secretari general. Entre els membres d’aquest nou òrgan destaquen els noms d’Antoni Siurana, Caterina Mieras, Francesc Narváez, Joan Torres, Dani Mòdol o Marta Continente, entre d’altres.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 LN, Barcelona, 06/05/2014 - 14:33

855 lectures i ni un p...to comentari. Curiós. Pobre PSC.