Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2018. 17:54h.

Collboni s'avança a Valls

L'alcaldable del PSC demana actuar contra el top manta

Collboni s'avança a Valls

Manters al vestíbul de l'estació de Plaça Catalunya

El candidat del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, s'ha avançat a l'alcaldable per la plataforma Barcelona Capital Europea, Manuel Valls, en reclamar al govern de Colau una actuació urgent per acabar amb l'ocupació de l'espai públic a les andanes i accessos de l'estació de Plaça Catalunya pel top manta.

Jaume Collboni ha anunciat que reclamarà en la propera comissió de seguretat del consistori que “s'impedeixi l'activitat de la venda il·legal que obstaculitza les vies i els espais de trànsit accés i l'equació a la zona de l'intercanviador de plaça Catalunya”. De fet, els responsables de Rodàlies de Renfe fa uns dies ja van denunciar que durant el present any ja van fer més de 600 trucades al telèfon 112 per aquest tema.

L'alcaldable socialista ha afirmat que “és molt important que la senyora Colau i el seu govern tinguin molt clara que la prioritat número u ha de ser la seguretat, que s'està posant en risc la seguretat dels passatgers”.

“S'ha demostrat que quan hi ha hagut preocupació per part de les autoritats per salvaguardar la seguretat com al Raval, o, avui per l'incident de Sants, ha desaparegut la venda il·legal”, ha assenyalat Collboni. Per altra banda, ha reclamat “la posada en marxa de les mesures necessàries que evitin comprometre la integritat física de viatges i usuaris del transport ferroviari”.

Mentrestant, aquest passat diumenge l'alcaldable per Barcelona Manuel Valls va manifestar en un article a El Periódico que “el problema de la inseguretat que pateix Barcelona és estructural perquè respon a un error de base propi del populisme 'bonista' que el porta a considerar la política de seguretat i la defensa de l'ordre democràtic com una cosa que no és de la seva incumbència”.

“La passivitat davant la inseguretat és una cosa que jo no contemplo. En el meu projecte per a Barcelona, la seguretat va rebre l'atenció que mereix. Hem de revertir la situació fent complir la llei i amb el suport d'altres polítiques”, rebla.

Valls conclou que “la nostra ciutat pateix avui un efecte crida de determinades activitats il·legals a tota la Mediterrània. Cal parar-ho. Vull acabar amb els fenòmens top manta i okupa, i no deixar tranquils ni un minut més als traficants de droga”.

collboni.jpg

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi, Barcelona, 08/11/2018 - 14:47

A buenas horas, este señor y su partido fueron socios de Colau durante dos años y medio. Y que hicieron??? Nada, absolutamente nada, mirar hacia otro lado.

#9 Sergi, Barcelona, 08/11/2018 - 14:47

A buenas horas, este señor y su partido fueron socios de Colau durante dos años y medio. Y que hicieron??? Nada, absolutamente nada, mirar hacia otro lado.

#8 botifler1914, Sinitaca, 08/11/2018 - 14:39

Ahora????
A buenas horas, ex-vice teniente de alcalde.

#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/11/2018 - 08:02

¿Que se adelanta???? Yo creo que llega unos cuantos años tarde. Este problema ya existía cuando el gobernaba junto a Colau.

#6 E. Payetó, Barcelona, 08/11/2018 - 07:20

desalojar por lo que sea. Ya paso encima muy cerca de allí, el 17 de agosto. Y no mezclo cosas, si las aceras están sobreocupadas, aunque fuera legal vender en el top manta, en caso de tener que desalojar... pero claro, Ada lo tercia todo a una o dos legislaturas más. Así acabará con TODO. Cuando digo TODO. Si no al tiempo y votarla si queréis.