Publicitat
Política · 26 de Maig de 2015. 14:22h.

Collboni s’ofereix malgrat perdre 67.000 vots

“Estic disposat a encapçalar la refundació del partit a la ciutat”

Collboni s’ofereix malgrat perdre 67.000 vots

Collboni, en roda de premsa

El socialista Jaume Collboni, en roda de premsa, ha anunciat que aquest dijous se celebrarà un consell de federació extraordinari del PSC de Barcelona on faran “autocrítica sense perdre l'autoestima”. Collboni ha explicat que el candidat del PSC a les municipals del 2019 s'escollira per primàries i que té intenció de presentar-se a les mateixes.

Collboni ha reconegut que “no hem estat capaços de connectar amb la societat” i ha avançat que “farem una reflexió per saber quin ha de ser el nostre paper en el futur”. Malgrat perdre gairebé 67.000 vots -el PSC ha passat de 134.193 vots a 67.380- ha afirmat que “estic disposat a encapçalar la refundació del partit a la ciutat”.

D’altra banda, ha assegurat que no ha mantingut cap contacte amb Ada Colau tot i mostrar la seva “predisposició al diàleg i l'entesa per parlar de política, no de cadires”. Tot i això, ha deixat clar que "serem fidels i coherents al nostre programa”, malgrat recordar també que “tenim coincidències” amb Barcelona en Comú, com poden ser les polítiques d’ocupació o la lluita contra la pobresa.

Jaume Collboni creu que cal estabilitat política a l’Ajuntament ”per donar tranquil·litat a l'economia". "És difícil fer possible l'estabilitat amb les polítiques d'esquerra, però possible, perquè l'atac principal vindrà de la dreta ", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Chuck Norris, Saigon, 26/05/2015 - 18:57

"Autocrítica sin perder la autoestima". O sea, que buenos somos pero no nos entienden. Ay PSC! Entre todos lo mataron y el solito se murió!

#1 schumacher, Barcelona, 26/05/2015 - 16:43

Va Collboni, a pillar cacho, lo que te interesa es que te den una regidoria y a cobrar un buen sueldo, lo demas es pura palabreria. Habeis perdido hasta el alma(si es que existe) y ahora hay que pillar lo que se pueda aun que se pacte con el diablo. Sociolistos