Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2009. 21:03h.

Colom equipara el PSC a la Falange

Contradiu Mas i referma que CiU "acompanyarà" consultes similars a altres municipis

El responsable d'immigració de CDC, Àngel Colom, ha recordat que CiU és membre de l'equip de govern que ha impulsat el referèndum d'Arenys de Munt i ha assegurat que des de CiU "acompanyem tots els processos de consultes per la independència que es facin a tots els pobles de Catalunya". Colom insistia així amb el que va afirmar el passat dia 5 en una visita a aquest municipi tot i que dos dies després el president de CDC, Artur Mas, després de la reunió del comitè executiu, va assegurar que des del partit "la nostra prioritat és no encendre aquests tipus de debats".

Àngel Colom ha trobat a faltar "el PSC" i ha considerat que la seva absència "l'allunya de la centralitat política" perquè el col·loca "al costat del PP, el PSOE, el PSC i la Falange, fent el ridícul". Preguntat per e-notícies si havia trobat a faltar també Unió Democràtica, ha recordat el suport de l'exconseller Agustí Bassols, tot i que finalment ha excusat la seva presència.

L'exlíder d'Esquerra ha negat que la seva posició sigui diferent a la d'Artur Mas, però ha deixat clar a la premsa que "han de fer cas al senyor Artur Mas" alhora que ha ha considerat que e-notícies buscava "tres peus al gat". "Convergència acompanyarà tots aquelles processos d'independència que sorgeixin de la societat civil", ha reiterat.

També ha recordat que Mas va admetre en una entrevista radiofònica que, a Arenys, votaria que sí. Potseriorment ha deixat clar que parlava "en nom de Convergència" mentre que Montserrat Candini, de la direcció de CiU, ha recordat que l'objectiu de la seva formació "és lluitar contra la crisi".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Marc, Valldoreix, 14/09/2009 - 14:53

Tots els que anaven a rebre a en Franco amb el braç aixecat, ara son del PSC, perquè el PP i Falange son minoritaris i mancats de prestigi.

#7 La Tresa, Igualada, 14/09/2009 - 09:32

A Igualada l'entesa es igual a una dictadura, fan i desfan com volen i sense tenir en compte la voluntad del poble. Aqui no hi haura mai un referendum com el d'Arenys perque tenim un govern dictador i covard

#6 jordi, bcn, 14/09/2009 - 09:01

Falangistes autentics, de la Falange Española y de las JONS Autentica!!!!, no ens equivoquem.

#5 pere, bcn, 14/09/2009 - 00:35

So posem Mas i Colom de costat, no hi ha color. En Mas és un aprofitat i oportunista. En colom, carismàtic líder, portaria Catalunya cap al seu partit i cap a la Catalunya independent.

#4 pere, bcn, 14/09/2009 - 00:33

Colom te les coses molt més clares. Mas mai s'atrevia a dir gran cosa sobre la independència per tema electoral. Colom és i ha estat molt més transparent. Colom seria un lider de CiU molt més clar i amb molta més possibilitat que CDC tingués majoria.