Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2013. 12:50h.

Colomines critica que CDC "compra el discurs d'ERC"

L'exdirector de la CatDem afirma que "sóc partidari de parar els peus a Esquerra sempre que calgui"

Colomines critica que CDC "compra el discurs d'ERC"

Colomines i Mas, en una foto d'arxiu

L'exdirector de la CatDem, Agustí Colomines, ha criticat que CDC "compra el discurs a ERC". "Jo crec que CiU no aconsegueix la majoria perquè compra el discurs a l'altre", ha manifestat.

"Si tu no et converteixes en la garantia del procés tens un problema. Jo crec que aquest és el gran valor, i per això sóc partidari de parar els peus a Esquerra sempre que calgui", aclareix en declaracions a El Mundo.

L'exdirector de l'ens proper a Convergència considera que la pregunta de la consulta "serà molt més àmplia sobre el dret a decidir dels catalans. El més important és la sobirania, no la independència". "La fórmula que trobem d'enllaç amb els altres és el de menys", afirma.

Colomines creu que "un dels errors del pacte de govern és haver-la posat, perquè constreny. Ara bé, la consulta no es pot no fer. Qui es cregui que CiU pot tirar-se enrere... Els costos serien tan elevats que trigaria 30 anys a tornar a governar".

Finalment, Agustí Colomines expressa que "segueixo pensant" que Oriol Pujol hauria d'haver renunciat a la seva acta de diputat per la seva imputació pel cas de les ITV. "Tot procés sobiranista ha d'anar vinculat a la regeneració política, a la transparència en els temes de corrupció, a castigar comportaments impropis", apunta.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 OSTRES, SABADELL, 15/04/2013 - 18:05

CATALONIA IS NOT CIU¡¡¡

#12 marc, Barcelona, 15/04/2013 - 09:28

La cosa que li cou a en Colomines és que CDC no compri el seu discurs.

#11 Antoni, Sabadell, 14/04/2013 - 21:56

Com es nota que a aquest Corominas l'han fet fora de la dirección de CatDem, la fundació de CDC. Ara va amb resentiment fins i tot encara que el que diu pugui dividir el país. Pot ser será que ara el paga el CNI?

#9 EXPLICA-HO, independència, 14/04/2013 - 20:44

El sostre de dèficit que marca el Govern espanyol passa de l?1,5% al PIB al 0,7%. Si fos del 2,3%, que és menys del q el Govern espanyol s?aplica a ell, a Catalunya no hi hauria cap retallada. Si l'estat tanqués la meitat dels seus ministeris sense competències, no hi hauria cap retallada a Cataluny

#8 Pere, Barcelona, 14/04/2013 - 18:50

L'Agustí és molt bona persona, però els d'ERC el van maltractar i no ho ha sabut assimilar. Tranquil, noi, qui s'allita amb polítics, o es fa com ells o acabarà sempre maltractat....