Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2018. 11:17h.

Colomines es fa la víctima

"Com no han pogut amb la caça major, ens tracten com a ostatges"

Colomines es fa la víctima

El director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Agustí Colomines, que serà cessat aquest divendres; s'ha fet la víctima en una entrevista a Catalunya Ràdio i ha dit que "era evident que la meva destitució, tard o d'hora, acabaria passant". "Actuen com actua tota bèstia que està ferida, que és començar a donar garrotades amunt i avall", ha sentenciat.

Colomines considera que el seu cessament s'ha produït perquè "com no han pogut amb la caça major, ens tracten com a ostatges i com en tots els segrestos ens van liquidant un a un". "Avui som dos, fa quinze dies era la directora de Seguretat Pública", ha remarcat.

"Ens tracten realment com si fóssim una colònia i es penses que així desbarataran completament el que no aconsegueixen desbaratar de cap de les maneres", ha afegit alhora que ha dit que el seu cessament té un "alt contingut polític". "És una lluita que hem de guanyar i hem de resistir. Això ens obliga a veure que hem de recuperar el Govern. Si nosaltres haguéssim tingut Govern, això no hauria passat".

Agustí Colomines ha recordat una reunió amb el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa: "un dia va venir al meu despatx, on jo tinc una fotografia de la proclamació de la República de 1931 i jo li estava explicant la reforma de l'escola. Això era el 2016. Ell no parava de mirar a la foto. Aleshores quan jo li acabo d'explicar tot això em diu: 'bueno, Colominas; cuando hablamos de política'. Dic: 'home, si estàvem parlant de política'. 'No, no; yo quiero ver lo del cuadro'..." "És a dir, són malalts, en aquest sentit. No fan política, persegueixen a la gent per les seves idees polítiques", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#23 josi, Barcelona, 20/04/2018 - 22:24

Rius, ofrécele una columnita para que pueda llegar a final de mes, jajajajaja!

#21 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 20/04/2018 - 20:40

¡Pobrisso! Ara tot son gemecs! I el pitjor es que encara se li fará la cara una mica mes de tontaina estabornit! ¡No sap com li ha arribat el mastegot!

#20 Jordi Martini, Barcelona, 20/04/2018 - 16:37

Aquest és un pobre ‘tonto’ més del procés. Un personatge sense el menor interès intel.lectual paracaigut al càrrec pel seu fanatisme indestructible. Ja era hora. Good riddance !

#19 Andreu, Mataro, 20/04/2018 - 16:16

Jo proposaria que aquest senyor ara que s'ha quedat sense feina creï una fundació per retornar al poble de Catalunya el 3/20% que ens han manllevar.

#18 Fran, Vilassar de dalt, 20/04/2018 - 14:31

A veure quan aquest personatge "canta"lo de la CATDEM que va dirigir i el diner del Palau.

Ah!!, no, que aixó no es delicte a la Catalunya corrupta que defensa i representa.