Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2022. 21:55h.

"Com ens hem de veure, senyor Canadell!"

El PP ironitza sobre el “referèndum de debò” de Pere Aragonès

"Com ens hem de veure, senyor Canadell!"

El líder del PPC, Alejandro Fernández, durant la seva intervenció al debat de política general, ha retret a Pere Aragonès que "ens digui que l'1 d'octubre era un assaig i ara ve el referèndum de debò".

"Si fos independentista els enviaria a vostès a fregir espàrrecs, ja val de tanta presa de pèl", ha dit. "Miro el senyor Canadell, que sempre diu que aquesta legislatura serà la de la DUI definitiva... Ai.. com ens hem de veure, senyor Canadell, com ens hem de veure!", ha ironitzat.

Fernández ha acusat l'independentisme d'"estigmatitzar el discrepant". "Botiflers, colons, ñordos... és absolutament demencial i s'haurien d'avergonyir d'haver provocat una cosa així a casa nostra", ha afegit.

També ha recordat a Aragonés la seva fotografia amb el cartell "Espanya ens roba, va ser pioner d'una mala manera de fer política". "Avui vostè és el botifler major del regne i no pot compartir Diada amb els seus", ha constatat, a més de preguntar "senyor Aragonès, oi que no mola gens que l'insultin?".

captura-de-pantalla-2022-09-27-a-las-22.02.05.png

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Arnat, Barcelona, 28/09/2022 - 16:58

En Fernandez domina el brillant art del discurs i ridiculitza, com es mereixen, aquesta banda de farsants que estan arrapats a les cadires i a la caixa de l'erari public. Sense les mentides i els enganys que pregonen aquesta trepa estarien en el mon dels indigents.Veure la foto del nen barbut amb "Espanya ens roba" ha estat d'una genialitat total

#3 Pandèmia de bogeria , Chez Fangue, 28/09/2022 - 10:06

A casa nostra hi deu haver un virus que ataca els cervells de molta gent, no és possible que en ments normalment moblades hom pugui arribar a empassar tota la ferralla que han esbombat aquesta trepa autoanomenada independentista durant tants anys, des de ho tenim a toca fins el gelat de postre, o allò dels 18 mesos, increïble.

#2 Marc de Vich, Vich, 28/09/2022 - 08:36

Hace ya años que vendieron todos los números de la rifa, y se acabó el cava y la coca de llardons de Sant Joan, y solo les queda reírse de sí mismos, mentir a su ganado aborregado y en muchos de los casos receptor de ingentes cantidades de subvenciones, que ni el cartográfico con su GIS, podría colocarlos en un mapa, segunda corona metropolitana

#1 Indepes, Barcelona, 28/09/2022 - 03:17

Amb quina gràcia Alejandro Fernández deixa en ridícul en els titellotes indepes que ja no saben si van o vénen, ni què fer ni què dir per amagar el bluf de la tardor 2017