Política · 18 de Febrer de 2016. 11:24h.

"Com s'ho farà perquè els catalans paguin a la hisenda catalana?”

Puigdemont respon que “això ja ho determinarà la llei que s’elaborarà”

"Com s'ho farà perquè els catalans paguin a la hisenda catalana?”

Puigdemont i Junqueras, en una imatge d'arxiu

El periodista Jordi Basté, durant l’entrevista a Carles Puigdemont a El món a RAC1, ha preguntat al president català que “veient la reacció de l’Estat com s'ho farà perquè els catalans paguin a la hisenda catalana?”. El cap de l’Executiu ha assenyalat que “això ja ho determinarà la llei que s’elaborarà i s’explicarà molt clarament a la gent”. Puigdemont ha assegurat que hi haurà “la màxima seguretat jurídica per tothom”.

D’altra banda, també s’ha mostrat partidari de “tirar milles. Anem fent. Anem passant. No ens aturarem”. “Com que Espanya no canviarà, nosaltres hem de fer la nostra. Hem de connectar a una nova realitat”, ha indicat, a més de recordar que “la UE no s'ha pronunciat oficialment” sobre la possible independència de Catalunya “i ha tingut ocasions per fer-ho”.

Igualment ha afirmat que “la nostra voluntat és continuar fent acció exterior. Estic convençut que al final el TC no trobarà cap tipus d'argument”. “Romeva seguirà sent conseller. No canviarem el nom de la conselleria. No posarem ni Tipp-ex”, ha afegit.

D’altra banda, ha augurat que amb la CUP "ens entendrem" per aprovar els Pressupostos i s’ha mostrat esperançat que “algun altre grup parlamentari s'hi sumi”. Finalment, ha deixat clar que “no hauria acceptat ser conseller, ser alcalde de Girona és molt més important”.

69 Comentaris

Publicitat
#40 BEJOTA, BCN, 20/02/2016 - 12:39

El gigante WPP traslada su sede de Barcelona a Madrid?Más de 3.000 empresas se van de Cataluña desde el inicio del desafío secesionista
?Pau Guardans traslada a Madrid varias sociedades
?La matriz de Agbar se va de Barcelona a Madrid

#39 Tres ous, Chez Fangue, 19/02/2016 - 16:03

Ara es veurà qui te o no te pebrots independentistes. Aquells amb la declaració negativa o sigui a tornar calers que la presentin a la hisenda catalana. El retorn dels calers anirà a pagar un nou ambaixador a Belutxistan del sud. Tots contents.

#38 David, Europa, 18/02/2016 - 21:44

Y que tribunal me va obligar a cumplir esa ley? Si yo me niego a cumplir esa ley, dentro de mi derecho personal puedo directamente no pagar impuestos o pagarlos a quien me da la gana todo gracias a que si ellos no cumplen con las sentencias yo tampoco tengo obligación de cumplir sus leyes.

#38.1 LLuïsa, Barcelona, 25/02/2016 - 20:22

Totalment d'acord amb tu . Només fan cas del que els interesa , i fan lleis a la seva conceniència . Jo tampoc penso fer ni cas . Si ells no cumpleixen perquè jo haig de fer lis cas??? No em dona la gan

#37 Resistencia, Siempre pueden recurrir a los Rufianes, 18/02/2016 - 21:34

El plan de Mas ( 2015) para cubrir con funcionarios de la AEAT la Hacienda catalana en base a subir 10.000 euros anuales el sueldo a los técnicos de Hacienda y subidas de nivel tuvo como resultado:
De 1.000 técnicos consultados se apuntaron 9.
De inspectores, 2. ( cobrando más)

Total: 11 funcionar

#36 tzatza, bcn, 18/02/2016 - 20:43

La Genetalitat pagarà 64.500€ pel retart del trasllat de l'Agència Tributària a la Zona Franca.
Ziscal Inversiones penalitza al govern per no alliberar la planta baixa de l'edifici del carrer Fontanella.