Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2011. 20:54h.

Com un dirigent de CiU

El director de La Vanguardia es fotografia al costat de Mas després del discurs al Debat de Política General

Com un dirigent de CiU

Antich, amb Mas, Turull, De Gispert i Fernández Teixidor

José Antich, director del diari La Vanguardia, s'ha fotografiat amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i d'altres dirigents de CiU després del Debat de Política General que s'ha fet aquest dimarts.

Antich, un cop acabada la sessió, ha estat també acompanyat per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, el portaveu de la federació nacionalista a la cambra catalana, Jordi Turull i el diputat Antoni Fernández Teixidor.

Durant el seu discurs, el president Mas ha exposat el seu full de ruta, tant pel que fa a la transició nacional com per a la reactivació econòmica. Pel que fa a la transició nacional, ha dit que Catalunya "ha de traçar un camí nou" amb l’objectiu de "decidir com ens podem governar millor". "Catalunya no pot renunciar a aquest major i millor autogovern, i no solament per fidelitat a una llarga i rica història, sinó per garantir-nos un millor projecte de futur", ha afegit.
 
En aquest camí de transició, ha destacat que "la nostra estratègia i la nostra actitud com a país ha de ser diferent" i ha comentat que "ens hem de fixar objectius concrets d’envergadura, que comptin amb amplis consensos socials". 

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 ramon, barcelona-c, 28/09/2011 - 23:19

La fotografia o el fet no volen dir res de res .Ahir el president Mas va parlar de les necessitats del pais, dels " 7,5 milions de catalans " manifest importantissim ,avui la vanguardia fa esment de quan el president va parlar de "aquest pais de 7,5 milions d'habitants......" I van ..

#22 Pere, Lleida, 28/09/2011 - 21:02

Gràcies alsr. Antich i al seu diari, CIU va guanyar les passades eleccions. Visca Antich, visca CIU i visca Catalunya!

#21 Kropotkin, Vic, 28/09/2011 - 15:42

Ante la profunda nausea que siento por la miseria humana que nos rodea, pido que los lectores escuchen el "Va pensiero"

http://www.youtube.com/watch?v=aDe77bqgqjE

y mediten sobre el destino que aguarda a Cataluña en manos de los catalanistas (la tribu escogida por Yahvé).

#20 Enric, Sant Julià , 28/09/2011 - 13:04

Es que ANTICH es un dirigent de CIU. Es mes, es el mes influent i el que mes cobra.

#19 Joan , DIAGONAL, 28/09/2011 - 13:02

Antich, Barbeta, Juliana,... i tot el grup GODÓ amb em Cuní al capdavant son els "diputats" externs de CiU (premsa-televisió-radio) que actuen com corretja de transmissió del pensament unionista sociata i convergent amb Espanya. Es la DICTADURA de CiU-PP-PSOE a tota la informació a Catalunya.