Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2016. 13:01h.

Coma canvia d'opinio i ara diu que no desobeirà

El regidor de la CUP al·lega que té “molt a dir” a l'Audiència Nacional

El regidor de la CUP, Joan Coma, en una nota de veu publicada per la formació antisistema, explica que “ara mateix m’estan traslladant a Madrid contra la meva voluntat. Tinc moltes ganes de recuperar la normalitat i abraçar els meus nens i la Laia, però gràcies a vosaltres estic bé, tranquil i molt seré”.

“Miro pels vidres i veig a totes les entitats, organitzacions, col·lectius i persones que durant tot el temps ens heu acompanyat en aquest procés. Gràcies per tota la força d’aquests dies, em feu sentir lliure i sense por, també ara detingut”, assegura.

“Imagino que d’aquí unes hores declararé davant l’Audiència Nacional. L’Estat m’obliga a comparèixer per haver defensat en un ple municipal el dret a desobeir lleis injustes. Podria no declarar, i dir que no tinc res a dir. Però de camí forçat a l’Audiència no paro de pensar que sí, que hi tenim molt a dir”, afegeix.

“El problema no el tinc jo ni nosaltres, sinó ells, aquells que volen guanyar als jutjats allò que només es pot resoldre democràticament. No seran ells, sinó nosaltres, independentistes i no independentistes, els que decidirem a les urnes el futur del nostre poble, si cal sense permís”, conclou.

Joan Coma
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#41 Jordi88, Bcn, 28/12/2016 - 13:06

Com a catala Ja estic fins el co.... de tanta gentussa k.embruta el nom del meu poble i aquest noi k es dediqui COM TOTS ELS DE LA CUP a treballar i deixar de enganyar als demes.
K VOL PUBLICITAT...DONCS MB...A PRESSO I FORA

#40 Jordi88, Bcn, 28/12/2016 - 10:00

L'HAN DEIXATVLLIURE I LHI HAN DONAT EL PAPERS PERQUE ES SIGNINLA INDEPENDENVIA DE CATALUNYA AVUI MATEIX!!!!@
AHHH I VIATGE DE TORNADA RN AVIO PRIVAT EXSACTAMENT AMB EL AIR FORCE ONE CEDIT X EL TRUMPNPER ELL I ELS DE LA CUP.
FELICITATSBCUPAIRES HO RECONEC...CAT ES INDEPENDENT.....
AHHHHH NOOOO K SOM D

#40.1 Pere, Barcelona, 28/12/2016 - 11:58

Bejotaaaaa, les pastilles...

#39 Protágoras, Castilla la vieja, 28/12/2016 - 09:03

Me repetire pero esta actitud responde a la gallardia del caracter catalan. Asi les ha ido sienpre...

#38 PQG , Metrópolis , 27/12/2016 - 20:36

Si tanto tiene que decirle a AN que no se preocupe que tendrá su oportunidad, por cierto todo esto queda muy bien hasta que sale a La Luz que no les han arrancado de la cama sino que pactan sus detenciones

#37 Un consell, Can Brians, 27/12/2016 - 19:33

JA T'HO FARÀS.