Publicitat
Política · 20 de Juny de 2015. 11:30h.

Comença la batussa entre CiU i ERC

Junqueras diu que la seva llista “no és una opa” a la de Mas

Comença la batussa entre CiU i ERC

Una imatge de Junqueras durant el Consell Nacional (Foto: ERC)

El president d’Esquerra Republicana (ERC), Oriol Junqueras, ha dit aquest dissabte que el projecte de l'Aliança per una República Catalana que impulsarà de cara a les eleccions previstes pel 27 de setembre "no és una opa a ningú", afegint que "donem la mà a qui comparteixi el nostre objectiu".

També ha fet una crida, durant la seva intervenció al Consell Nacional del partit, dirigida a les forces “que no estan en contra de la independència” perquè es sumin al “procés constituent” d’una “República catalana”.

“Un cop tinguem la majoria explícitament independentista volem implicar-hi a aquelles forces que no estan en contra de la independència, i ho volem fer a través d’una proposta de procés constituent”, ha apuntat.

Junqueras ha assenyalat que els partits que “no són independentistes”, en referència sense esmentar-los a ICV-EUiA, Podem i Procés Constituent, “no voldran automarginar-se del procés de constitució d’aquest nou Estat, perquè sobretot són demòcrates i accepten els resultats democràtics”, ha subratllat.

“Volem construir el nou Estat, la República catalana, pel bé de tothom. No volem que ningú perdi drets. No hem de donar cap excusa perquè ningú se senti exclòs”, ha sentenciat. 

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#23 jaume, bcn, 22/06/2015 - 16:47

Yo ya lo he entendido.....este tio propono la reublica catalana......ISLAMICA.....y el de califa...claro¡¡¡¡¡.....ya ha conquistado martorell....sata coloma.....badalona.....mataro.....hospitalet....media cataluña

#22 Manel , maresme, 21/06/2015 - 12:23

els que s'auto-anomenen NO-PARTIDISTES a Catalunya són equivalents als que s'auto-anomenen NO-NACIONALISTES a Espanya

#22.1 Artur I, Barcelona, 22/06/2015 - 09:55

Jo sóc apartidista i em fot que em comparis amb els m... "ejpañole toos"
VIA FORA BORDS
CATALUNYA
UNA GENT, UN POBLE, UN PAÍS, UNA NACIÓ, UN ESTAT LLIURE, SOBIRÀ I INDEPENDENT

#21 jordic, bcn, 21/06/2015 - 10:31

Es guanya quan es vota propostes sense ambigüitat. Cal sortir de la Catalunya i saber qui vol gestionar la misèria autonòmica i qui un estat independent per construir una societat democràtica justa i equilibrada.
http://jordicolomines.blogspot.com.es/2015/06/27s-el-gris-sha-acabat.html

#20 Oriol2, BCN, 21/06/2015 - 00:16

En unes eleccions plebiscitàries, els dos principals partits que defensen el mateix presentaran cadascun una llista no partidista per competir amb l'altra llista no partidista. Jo penso que ja s'hi podrien presentar els Monty Python, que com a mínim fan riure, i no plorar.

#19 Carlos Gomez, Bcn, 20/06/2015 - 21:49

Algu creu de debo que es pot anar a algun lloc amb aquesta gent ??

#19.1 Oriol2, BCN, 21/06/2015 - 00:18

No és només que no es pugui anar enlloc. Per a tots els catalans que creiem de veritat en la independència i hem anat a les manifestacions, la humiliació és tremenda. Per respecte: si no han de treballar de veritat per la independència -que és el que haurien de fer- que pleguin.