Política · 30 de Gener de 2020. 22:30h.

Comença la guerra bruta contra ERC

“Si sou independentistes aneu en compte amb Esquerra”

Comença la guerra bruta contra ERC

Un missatge que circula a través de watssapp demana no votar ERC a les properes eleccions perquè són “experts en trair al país”, a la vegada que assegura que la inhabilitació de Quim Torra estava pactada entre els republicans i el PSOE. El missatge, escrit dies enrere, afirma que Pere Aragonès seria president en funcions.

“Esquerra Republicana i PSOE ja ho tenien tot pactat. S’inhabilita Torra, puja de president en funcions Pere Aragonès d’Esquerra, aleshores s’ha de nomenar un nou president de la Generalitat, però no hi haurà consens, Esquerra ja se n’encarregara d’això i per tant haurem d’anar a eleccions a Catalunya, eleccions que li convenen molt a Esquerra perquè surt guanyadora en les enquestes”, afirma.

“La jugada es la següent: Esquerra possibilita la investidura de Pedro Sánchez, a canvi el Tribunal Suprem, per encàrrec del PSOE, inhabilita a Quim Torra, Esquerra no es posa d’acord amb JuntsXCat en l’elecció d’un nou president de la Generalitat, aleshores anem a noves eleccions al Parlament de Catalunya que guanyaria Esquerra Republicana però no amb majoria absoluta, amb la qual cosa ja està pensat un nou tripartit entre Esquerra, PSC i Comuns”, s’afegeix.

“Si això passa oblideu-vos de la independència, per sempre mes, tindrem una autonomia encara mes pobre i retallada que l’actual. Si sou independentistes aneu en compte amb Esquerra Republicana, son experts en trair al país si això els beneficia com a partit”, assegura.

“Reflexioneu-hi i si creieu que això pot passar alerteu als vostres familiars, amics i coneguts. Compte amb l’ús que feu del vostre vot!!! Feu que corri!!!”, conclou. 41198-1.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Leonidas , Santa Coloma , 31/01/2020 - 16:40

Y mantienen sus besos en la Diputación de Barcelona entre Torra, Puigdemont y Iceta.

#2 Don, Bcn, 31/01/2020 - 14:32

Independentistas catalanes siempre perdéis! Sois unos perdedores!!

#1 Josep, Lleida, 31/01/2020 - 08:34

Pesats, mes que pesats.
Que us donin a vosaltres i a la puta independència.
I els que surtin i manin, que s'ocupin dels problemes de la gent, o siguem realistes, que no els espatllin més.
Pandilla de mangants, inutils i fills de p.
Son pitjor que les plagues de egipte.

Encara que només sigui per "joder" votare VOX