Publicitat
Política · 18 de Gener de 2015. 09:51h.

Comença la precampanya

Mas visita les Terres de l'Ebre després de l'acord amb Junqueras

Comença la precampanya

El president saluda una de les forneres d'Arnes

El president de la Generalitat, Artur Mas, visita aquest diumenge les Terres de l’Ebre, després de l’acord electoral amb ERC dimecres passat. Mas està acompanyat del delegat de la Generalitat en aquest territori, Xavier Pallarès.
 
El programa del cap de l’Executiu ha començat a les 9.30 hores al municipi d’Arnes, on manté una reunió amb membres de la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta, encapçalada pel seu president, Joan Baptiste Esteve.
 
En acabar la reunió, el president Mas, acompanyat de l’alcalde, Xavier Pallarès, farà un recorregut a peu pels carrers remodelats del nucli antic, una obra duta a terme a través del programa “Viure al Poble Més”, del Departament de Governació, i del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC), amb un cost de quasi mig milió d’euros.
 
Al final de la passejada, es farà el descobriment d’una placa inaugural i hi haurà parlaments institucionals de l’alcalde i del president. El cap de l’Executiu també signarà el llibre d’honor a l’Ajuntament.
 
El segon punt de visita del president a les Terres de l’Ebre serà el municipi de Sant Carles de la Ràpita, on el cap del Govern arribarà a les 12.30 hores. A l’Ajuntament, Artur Mas signarà el llibre d’honor i saludarà als membres del consistori, amb l’alcalde Joan Martín Masdéu al capdavant.
 
Seguidament, la comitiva es traslladarà a la nova biblioteca municipal Sebastià Juan Arbó, per procedir a la inauguració oficial de l’equipament, que ha estat subvencionat en part pel PUOSC. També hi serà present el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.
 
Les autoritats faran una visita per les noves instal·lacions, que ocupen una superfície de 1.507 m2, acompanyats del director de la biblioteca, Tomàs Queralt, i de representants d’entitats i associacions locals. L’acte finalitzarà amb uns parlaments a càrrec de l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita i del president Mas.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, Bcn, 19/01/2015 - 19:02

I que votara la Familia Pujol ???

#11 Carlos Gomez, Bcn, 18/01/2015 - 23:44

I com diria el gran franquista reciclat i despres rehabilitat, Josep Pla....
President .....
¿¿ I tot aixo qui ho paga ???

#11.1 ELS DE SEMPRE, Barcelona, 19/01/2015 - 10:58

EL POBLE

TU, YO, TOTS

Tothom al servei del "Proces"
o sigui POSSAR UNA FRONTERA AL EBRE

#10 BEJOTA, BCN, 18/01/2015 - 14:48

ELECCIONS EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentiste".

#10.1 BEJOTA, BCN, 18/01/2015 - 14:49

N.B. RESULTAT PREVIST" PLEBISCITARIES".NO S'EMBOLIQUE ,SR, MAS, .GAME OVER !

#9 Mentres tant QUI GOVERNA?, Barcelona, 18/01/2015 - 13:22

QUE COMENÇA?

Quans mesos portem de
FESTES I CELEBRACIONS

Quans mesos ens quedan fins septembre de
FESTES I CELEBRACIONS

Els problemes ciutadans
QUE S'ESPERIN

#8 angelito, barcelona, 18/01/2015 - 12:34

Trias también hace precampaña. Ha inaugurado, con la directora general de Inclusión Social, la residencia Sant Gervasi Parc, para jubilados millonarios, ya que, declaró, ?debemos procurar que la gente viva con salud, dignidad y en condiciones positivas?. Es la millor Catalunya, la fan de Mas.