Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2020. 19:54h.

Comença la promoció de Budó de cara a les eleccions

La consellera de Presidència podria ser la tapada de Puigdemont

Comença la promoció de Budó de cara a les eleccions

Budó al Consell Comarcal de les Garrigues

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó està visitant diversos punts del territori català aquesta setmana davant la previsible convocatòria electoral anunciada per Torra. L'agenda de la consellera incorpora visites a diferents punts del territori català, com ara Tàrrega, Terrassa i Deltebre.

La portaveu del Govern ha anat aquest dijous Terrassa, on s'ha reunit amb l'alcalde de la localitat, Jordi Ballart en el marc d'una reunió entre l'Ajuntament de Terrassa i la Generalitat. La consellera també ha fet una visita institucional a la Cambra de Comerç de la ciutat.

Budó ja va visitar aquest dimecres les instal·lacions de l'empresa privada ASG-Aigües del Segarra Garrigues a Tàrrega, a l'Urgell, acompanyada pel delegat del Govern a Lleida i també va personar-se als camps de conreu d'oliveres i ametllers a les Borges Blanques (Garrigues).

Meritxell Budó té previst visitar aquest divendres l'Ajuntament de Deltebre, on presidirà la constitució del Gabinet de Coordinació Post Emergència. També passarà pel Centre Esportiu del Delta i veurà algunes de les zones afectades pel temporal.

Les visites de la portaveu de l'Executiu català a les comarques catalanes es produeixen poques setmanes després de l'anunci del president Quim Torra de convocar eleccions tan bon punt s'aprovin els Pressupostos i quan encara no hi ha un candidat a President definit a JxCat per encapçalar la llista.

Malgrat que el nom de la consellera no surt ara per ara a les travesses -com si ho fa el d'Artur Mas, Elsa Artadi, Laura Borràs, Jordi Puigneró, Damià Calvet, Àngels Chacón o Marta Madrenas- la situació política pot canviar en qualsevol moment en l'espai neoconvergent davant la imprevisibilitat del context actual. La consellera de Presidència podria ser la candidata de Puigdemont que ningú espera. Previsiblement, Budó ocuparà un lloc significatiu a la llista electoral.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Conclusió, Chez Titole, 21/02/2020 - 11:12

Aquesta pobra dona és mes fada (sossa) que el Llach quan te son. Un discurs de la Budó és com una d'aquelles pelis "de arte y ensayo" dels anys 60 que a mitja peli només sentíes ronquets..

#11 Toni, Tabània, 21/02/2020 - 10:52

Torra es un inepto pero la señora Budó es de lo peor que hay en el Govern. Si de verdad han pensado en esta señora para las elecciones....cómo serán el resto!

#10 Dr Strangelove , Mein führer! I can walk!, 21/02/2020 - 09:36

Buena candidata entre las caras conocidas. Siempre puede haber algún tapado como lo Puchi y Torrat en su momento, pero Budo no me parece mal...

Rius hay que darles lo que quieren, haz campaña por Budo, dale bola... Se lo merecen

#9 Pepón, Bcn, 21/02/2020 - 09:07

Una lazi 100% autóctona, 100% idiota y 100% hispanofóbica. El nazionalcatalanismo cada día da más asco.

#8 Joan Carles, Barcelona, 21/02/2020 - 08:20

Hauria d'existir un examen d'entrada a la política.Una mena de selectivitat. O potser per governar un país serveix qualsevol babau?