Política · 7 de Gener de 2012. 09:00h.

Comentaris xenòfobs d'un dirigent d'Unió al twitter

Jordi Carreras, d'Unió de Joves, és també tercer tinent d'alcalde de Guardiola de Berguedà

Comentaris xenòfobs d'un dirigent d'Unió al twitter

Un dels comentaris de Jordi Carreras

El president d'Unió de Joves al Berguedà, Jordi Carreras, ha realitzat, a través de Twitter, declaracions "contra els immigrants àrabs i les víctimes estrangeres de violència de gènere, entre altres col·lectius", segons denuncia la JSC.

Les joventuts socialistes també han exigit a CiU, Unió Democràtica i Unió de Joves que "condemnin públicament aquestes declaracions i que es comprometin a lluitar contra el racisme i la xenofòbia". Carreras es també tercer tinent d'alcalde de Guardiola de Berguedà.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC), a través de la seva Federació territorial de Comarques d'Interior (Bages, Berguedà i Solsonès), l'acusa de d'haver fet "múltiples declaracions xenòfobes i classistes" que "inciten clarament a l'odi contra persones d'altres cultures i contra persones que atravessen greus dificultats econòmiques".

"No només són impròpies de qualsevol demòcrata, sinó que encara ho són més en el cas d'un càrrec públic amb responsabilitats de govern al seu municipi", insisteixen.

"Exigim a Montserrat Ribera (CiU), alcaldessa de Guardiola de Berguedà, així com a Convergència i Unió (CiU), Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i Unió de Joves (UJ), que condemnin públicament les declaracions de Jordi Carreras i adquireixin un compromís clar contra el racisme i la xenofòbia i a favor del respecte i la convivència entre tots els ciutadans.

"Exigim a Jordi Carreras que rectifiqui públicament les seves declaracions i que demani perdó a la ciutadania en general i, en especial, a totes aquelles persones que hagi pogut ofendre. En cas contrari, entenem que hauria de dimitir de tots els càrrecs públics que ostenti.

30 Comentaris

Publicitat
#19 josepxicot, Barcelona, 08/01/2012 - 20:49

A veure si tenim les idees clares,volem la llibertat
d´espressiò,bè sols les nostres en Carreres no
pot gaudir,per que pertany a un partit que se l´aga
fa amb un paper de fumar,però els fets sòn molt
tossuts,com deia en Lennin,els de fora gaudei
xen de unes atencions que els nostres res de
res

#18 angel, cardedeu, 08/01/2012 - 18:27

100x100 suport a Jordi carreras.

#17 Séneca, Barcelona, 07/01/2012 - 19:37

Mireu-ho així: molts dels immigrants extracomunitaris són els racistes i xenòfobs, si més no delinquents, sigui per no tenir els papers en regla o per estar fora de la llei en diverses qüestions. Es casen i es donen feina entre ells, repàtrien els calers i abusen dels serveis socials.Ens odien!

#17.1 pepe, andorra, 08/01/2012 - 02:14

ok, pero la solución no es ponerse a su altura.

#17.2 Alexei, Barcelona, 08/01/2012 - 09:58

El que és realment greu és que un comentari tant xenòfob i demagog com aquest tingui tants vots positius. Catalunya és una societat malalta d'odi.

#16 joan, manresa, 07/01/2012 - 18:13

El Casal,18,05h.-No volem ni entrem mai en polemica,pro sí voldríem aclarir algun posicionemen nostre.No parlem per parlar.Per aquell/s,que no en tene conexement ,aclarirem que la tertulia ( els 7) han cotizat alguns mes de 45 anys, poca broma,i gracies a Deu,poc gasto hem fet a la S.S.Hem pagat

#15 Xipolleig, Barcelona, 07/01/2012 - 17:19

Home, segur que ha de ser xenèofob,perquè algú de Guardiola de Berguedà digui " no entiendo " ,ha de ser un espanyol camuflat de català,de fet el franquisme,com el seu mirall a imitar el nazisme, fou antijueu.
Si Carrasco i Formiguera aixequés el cap....