Publicitat
Política · 10 de Març de 2022. 10:19h.

Comín es vol fer perdonar

"És especialment cínic que Putin digui que realitza aquesta invasió per protegir les minories russes d'Ucraïna"

Comín es vol fer perdonar

L'eurodiputat de Junts per Catalunya Toni Comin considera intolerable que el president rus, Vladímir Putin, "manipuli el dret a l'autodeterminació dels pobles per justificar les ambicions territorials del seu nacionalisme autoritari". "És especialment cínic que, entre altres excuses, Putin digui que realitza aquesta invasió per protegir les minories russes i russòfones d'Ucraïna", ha sentenciat.

Comín ha dit en una intervenció al Parlament Europeu per abordar la crisi dels refugiats provocada per la invasió russa d'Ucraïna que "el dret a l'autodeterminació no pot ser objecte de la repressió dels estats autoritaris, però tampoc no pot ser objecte de manipulació per legitimar una agressió armada contra nacions lliures".

Finalment, ha afegit que "la UE ha d'estar a l'altura i treballar per aturar l'agressió russa, per aturar la guerra i les seves conseqüències humanitàries". "La primera de les obligacions és donar suport als refugiats ucraïnesos que entren a la UE i, per tant, és una bona notícia que el Consell hagi aprovat la protecció temporal", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Jomism, Tgn, 12/03/2022 - 18:56

Deu haver quedat fotudissim Putin despres d'escoltarlo

#14 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 10/03/2022 - 15:53

A Comìn no le hace caso nadie. Entra para decir lo que TODOS, sabemos (será para ganarse el sueldo que cobra gracias al malvado estado español que representa, que no se le olvide, que está hay por España) En fin, como el otro, su amado líder: voy saliendo para que sepan que sigo vivo.

#13 Els 4 genets de l'Ap..., Barcelona, 10/03/2022 - 14:46

I ho diu el que demanava sacrificis als catalans, és el que ténen els nacionalismes, radicalismes, cinismes i els deliris de grandesa, que sempre acaben malament, a Europa en tenim el cul pelat d'aquestes històries

#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/03/2022 - 13:27

Después de este durísimo revés internacional, Putin debería reflexionar sobre su retirada del poder.

#11.1 Jaime Monleon, Barcelona, 11/03/2022 - 00:31

De esta Putin no se recupera.

#10 joan, manresa, 10/03/2022 - 12:29

tinu.)aquets potser no es tacaran amb sang.,potser, si els seus propósitos es veuen complerts..i encare ens en queden al tinter d'altres nacionalismes autoritaris que u deixarem per altre moment.,are ,de nacionalisme bo,cap tots tenen els seus interessos que moltes o casi sempre no son els de tot un poble.---P.D. are ens arriben uns 200 refugiats