Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2016. 14:03h.

Comín fitxa al fill del cantautor Guillem d'Efak

El nou càrrec de Salut és llicenciat en Humanitats

Comín fitxa al fill del cantautor Guillem d'Efak

Comín

El Govern ha nomenat Guillem d'Efak Fullana Ferré personal eventual del Departament de Salut, en el lloc d'adjunt a la Secretaria de Participació Social i Local. Nascut el 1975, és fill del cantautor manacorí, Guillem d’Efak, i està llicenciat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, on també va fer un doctorat.

El nou càrrec de Salut ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional en el món editorial. Va participar a RBA Audiovisual -on va treballar amb l’exconseller Ferran Mascarell- i va crear l’editorial Tria. A finals del 2013 va esdevenir director de l’Agència Balcells, la més important del món en llengua espanyola.

Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són “estudiar, avaluar i emetre informes, a requeriment del secretari o secretària de Participació Social i Local en Salut, per tal de donar resposta a reclamacions, consultes i suggeriments que es puguin plantejar, especialment en matèries relacionades amb la gestió de polítiques sectorials”.

També “donar suport tècnic i assessorar el secretari o secretària de Participació Social i Local en Salut en el desenvolupament de les seves funcions, amb especial èmfasi en la interlocució amb els ens i òrgans territorials”. Guillem d’Efak també donarà suport “en el desenvolupament de les relacions interdepartamentals” i coordinarà “els assumptes i les funcions gestionats des de la Secretaria de Participació Social i Local en Salut”.

“Les retribucions d'aquest lloc de treball, amb jornada de dedicació especial, són les corresponents a un lloc de personal funcionari del grup A, amb nivell de complement de destinació 30 i complement específic de 37.143 euros anuals (amb jornada de dedicació especial)”, indica. E-notícies està pendent de rebre la versió oficial de la conselleria.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#36 pere, barcelona, 06/02/2016 - 15:43

quina pena d'opinions!!!!

sou una colla de rabiosos, que jutgeu a tothom sense coneixer a ningú.

#35 Carlos Gomez, Bcn, 04/02/2016 - 23:45

Amb una sanitat agonitzant gracies als inhumans esforços del sicari Ruiz per acabar amb ella,ara la posen en mans d´un filosof i d´un editor
I amb la economia dirigida per un historiador encara haurem de donar gracies a deu de no acabar, de moment ,al metro de Berlin pidolant i tocant l´armonica.

#34 finselscollons, bcn, 04/02/2016 - 23:31

No hi ha remei. S'ho carreguen tot. Segons la llei s'accedeix a la funció pública per "capacitat i mèrit", però aquí només funciona el trifàsic. Que ho pari algú sisplau, Tant me fa que sigui Podem, CS o la Merkel, però que parin d'enfonsar el país sisplau!

#33 narcisa, alls piquen i cebes couen, jajjs, 04/02/2016 - 20:10

però qui canta, coni, el comin o el pare del comin que es amic del fill del comin que es diu guillem d'efak però que era el fill del pare del nano que l'han contractat?

#32 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 04/02/2016 - 19:39

No entiendo absolutamente nada de los párrafos 3 y 4.

Describen funciones tan rebuscadas que parecen estar hechas para que nadie las entienda.

Por favor: que Comín me lo traduzca.

Y mientras tanto devuelva el euro por receta antes de que se mueran los perjudicados por el expolio de Mas.