Publicitat
Política · 15 d'Agost de 2018. 10:53h.

Comín justifica la fugida

"Hem pogut guanyar batalles judicials a fora i deixar el Suprem acorralat"

Comín justifica la fugida

L'exconseller Toni Comín ha assegurat que el Tribunal Suprem està "acorralat" amb la causa del procés que porta Pablo Llarena i en una entrevista a Catalunya Ràdio ha dit que això ha estat possible pels exconsellers que van marxar a l'estranger.

Comín ha exposat que per "quan un conflicte polític es judicialitza és imprescindible guanyar la batalla judicial per poder guanyar la política, i això només es podia fer des de fora" perquè "teníem la percepció que era impossible guanyar-la des de dins".

"Hem pogut guanyar aquestes batalles judicials a fora -ha afegit- i deixar el Suprem acorralat, absolutament acorralat". "En aquests moments, el Suprem a Europa és vist amb estupor, amb vergonya. Si no haguéssim marxat, no haguéssim aconseguit això", ha sentenciat.

Toni Comín ha reconegut que s'ha preguntat "moltes vegades" si va fer bé de marxar i ha dit que "al llarg d'aquests nou mesos et vas fent aquesta pregunta i cada vegada amb més seguretat la meva resposta amb mi mateix és que sí".

També ha assegurat que la relació amb els presos "és bona" i ha subratllat que "he rebut tres cartes en deu dies de Junqueras". Tanmateix, no ha volgut aclarir la relació entre Oriol Junqueras i Carles Puigdemont.

Finalment, ha defensat que el Consell de la República és "un dels llocs on construir l'estratègia d'unitat de l'independentisme" perquè "cal parlar molt, de forma molt honesta i refer les confiances entre tots". "Necessitem un full de ruta. És imprescindible. Caure en batalles intestines és malmetre l'oportunitat històrica que tenim", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#32 Cabirol, Girona, 17/08/2018 - 12:26

¡ joder ! Comín, si tu padre levantara la cabeza.

#31 Cris, Barcelona , 16/08/2018 - 12:03

Menudo pringado es "el Comin". Lo que diga no tiene ninguna relevancia. El fugado Común es un prófugo sobreviviendo a cuerpo de rey.

#30 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/08/2018 - 22:55

Dí que si fugitivo Comñín. Sois los más mejores. Habéis ganado tantas batallas que tu te hallas fugado y vendiendo huno a tus seguidores a ver si son tan borricos como para mantenerte por la cara los próximos 20 años. Y más de uno picará. seguro. Mientras tanto, que lo pases bien en Matrix.

#29 Manuel Reina Muriel , Rubi Barcelona, 15/08/2018 - 19:52

Pero que dice este gilipollas, si estos se fueron escondidos en el maletero del coche, cagaos y meaos por si los paraban en la frontera, los únicos que pueden hablar son los que se quedaron y dieron la cara por dos millones de catalanes, estos lo único que pueden hacer es pedirles perdón a Oriol Junquera y a los demás por haberles perjudicado

#27 Jaime Catala Miralles, Denia, 15/08/2018 - 18:56

Aquet quant el arreplegen sabrà lo que val un peine. Jeje Capullo!!!