Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2019. 19:25h.

Comín menysté els presos

L’exconseller diu que l’esperit de l’1-O no es pot mantenir viu “des de la presó”

Comín menysté els presos

Toni Comín, durant els actes de la Diada a Waterloo

L’exconseller de Salut Toni Comín justifica la seva marxa a l’estranger perquè, en la seva opinió, mantenir la flama de l’1 d’octubre des de la presó “és impossible”. Comín, en una entrevista a l’ACN, justifica la seva marxa perquè “si volíem mantenir viu el que havíem començat l'1 d'octubre només es podia fer des de l'exili, perquè des de la presó és impossible”.

També insisteix que “a nosaltres no ens podrà intentar fer xantatge amb el tercer grau” en una altra velada al·lusió als dirigents del procés que han estat processats pel Suprem i esta a l’espera de la sentència.

L’exconseller negà “cap distanciament” amb Esquerra i defensa que sempre ha actuat amb la “màxima lleialtat” encara que mai ha quedat clar si va informar al president del partit, Oriol Junqueras, de la seva marxa.

Malgrat que també és partidari de no convocar eleccions com demana ERC i coincideix en això amb JxCat. “Cal enfortir les institucions, preparar la societat civil per tal que, en el moment que es consideri, poder desplegar una estratègia d'enfrontament institucional i civil amb l'Estat”,

Tot i així insisteix que “com a mínim amb qui jo em relacion d’ERC em segueix mirant com abans”. Comín assegura, d’altra banda, que Puigdemont i ell no estan “excessivament lluny” de la postura de la secretaria general d’Esquerra, Marta Rovira, perquè la “músic” en aquest cas “sona molt bé”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Adrián, Barcelona, 16/09/2019 - 09:45

Comín Cobarde !!!!!! si están presos en parte es por culpa tuya porque huíste. Se os debería caer la cara de vergüenza.

#6 Flanagan, En 18 meses nos vamos, 16/09/2019 - 09:19

Dardo a Junqueras? que ha sido tu jefe hasta hace bien poco botifler...

#5 rosa, Barcelona, 16/09/2019 - 08:53

Aqueet tal Comin és un aprofitat que viu del cocnom del pare, i que desde fa molts anys viu a plom, no ha fet mai res de profit . Ni més ni menys que un galtes.

#4 Cris, Barcelona , 16/09/2019 - 08:04

Menuda mala leche tiene el fugado jetas. Es de risa.

#3 Guillamat, Barcelona, 15/09/2019 - 22:34

Diccionario popular:
-. "Actúa como una maricona"
-. Dícese del que actúa de manera cobarde, traidora y vil.