Publicitat
Política · 10 d'Abril de 2019. 10:52h.

Comín nega ser un trànsfuga

Assegura que no està en política per "interès personal"

Comín nega ser un trànsfuga

L'exconseller Toni Comín, en una entrevista a El Periódico, ha negat ser un trànsfuga després de la seva marxa a JxCat malgrat ser diputat d'ERC al Parlament i ha al·legat que "no visc els partits com una cosa patriòtica o com un hooligan, sinó com a instruments".

"No he fet mai el pas; m'han vingut a buscar cada vegada. Primer, Pasqual Maragall; després, Junqueras, i ara ha sigut Puigdemont", ha subratllat Comín, que ha afegit: "d'una persona que ha perdut la casa, la família, la feina i ho ha donat tot per convocar un referèndum d'autodeterminació, dir que està en política per interès personal em sap molt de greu".

El candidat de JxCat a les eleccions europees ha exposat que "continuar dubtant de l'honestedat i la generositat dels que hem assumit aquest sacrifici em genera vergonya aliena. Quan veig trolls a internet que qüestionen la coherència... una de les experiències més dures en la vida és l'exili".

També ha fet referència a les discrepàncies entre Junqueras i Puigdemont i ha dit que "m'agradaria que es poguessin tancar unes quantes hores en una habitació, perquè la meitat de les diferències estratègiques que tenim es podrien resoldre".

Finalment ha explicat que "durant aquest any i mig m'ha sigut molt fàcil compartir reflexions amb el president Puigdemont; m'ha ajudat a posar-nos d'acord. I, en canvi, amb Junqueras només ens podem escriure per carta". "I, per tant, el meu diàleg polític amb Junqueras s'ha debilitat molt i amb Puigdemont s'ha consolidat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Julio Loras Zaera, Tortosa, 12/04/2019 - 18:05

No ho fa per interès personal. Si ha passat per tants partits és perquè li va costar de trobar el més afí a la seua ideologia, oi?

#12 Tabarnés Puro, Barcino, 10/04/2019 - 14:59

Y claro que no es tránsfuga: lleva militando en su propio partido (el NFB: "No fotre ni brot") desde que se metió en política..
Juas juas juas!!!

#11 Neferu, Barcelona, 10/04/2019 - 13:53

NO, es por interés económico pero nada personal porque yo mi sueldo lo dono íntegro a una ong. JAJAJAJAJAJAJAJAJA Pobrecito, si es que es un incomprendido; si con lo que se queda no tiene ni para cuchillas de afeitar, por eso se deja barba.

#10 pepe, andorra, 10/04/2019 - 13:46

alguien ha visto alguna vez a algun pescadero o pescadera decir q su pescado es malo y no esta fresco? ¿Q va decir este buen señor si se esta vendiendo al mejor postor por una nomina en la cosa publica? Todo antes q volver a trabajar, q es muy duro.

#9 Fran, Vilassar de dalt, 10/04/2019 - 13:29

Comin es un mentiroso compulsivo

Por las noticias, ni ha perdido la plaza en ESADE (se le mantiene mientras sea diputado con 60.000 euros anuales) ni ha perdido a su familia, que le visita frecuentemente en Bélgica

Su carrera se basa en el apellido de su padre y su capacidad como tránsfuga (ha pasado por cinco organizaciones políticas)