Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2015. 12:53h.

Comín planteja el 20-D com un plebiscit sobre Mas

"Ens juguem la investidura amb les eleccions"

Comín planteja el 20-D com un plebiscit sobre Mas

Toni Comín

El diputat de Junts pel Sí, Toni Comín, ha dit que el 20-D està en joc la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat. "Ens juguem la investidura amb les eleccions generals. Si guanya ERC, és més segura; i si no, molt més improbable”, ha afirmat.

Toni Comín, en un acte a Gràcia acompanyat per Alfred Bosch, ha manifestat que ”el 20 de desembre ens juguem la independència de Catalunya i el resultat del 27. Les enquestes diuen que els que anem davant som ERC i En Comú Podem”.

El diputat sobiranista ha advertit que si guanya En Comú Podem, “pressionarà” la CUP “perquè no envesteixi a qui s'ha d'envestir" i ha afegit que si guanya ERC, la formació anticapitalista escoltarà “l'autoritat dels ciutadans de Catalunya, que hauran dit ‘volem independència’”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep maria, Sa, 19/12/2015 - 06:48

LLavors ja ha resolt al meu dubte. So voto ERC voto a Favors de les retallades neo-liberals del C:I.U i si no els voto força que junts presentin una candidata del sector socialdemocrata de CDC. ERC hauria guanyat les elecions de llarg si no hagués perdut el cul pel liberal del Mas

#7 Miquel, Lleida, 19/12/2015 - 02:08

Amb el que va ser el seu pare... I ell que no para de voler ser-ne una mala imitació, que ja frega l'esperpent. Definitivament, aquest senyor és un frívol. I no hi ha res més trist en algú que es diu d'esquerres que aquest nivell de frivolitat i de superficialitat disfressada d'un posat que no cola

#6 Grauero, Fora de Catalunya., 18/12/2015 - 21:57

Hace algunos meses atras, algunos segregacionistas se llenavan la boca proclamando al viento que ja no les interesaban ninguna de las elecciones españolas, que no votarian autonomia porque ya no eran autonomistas, que no votarian a las generales, porque ya no les interesaban. Y ahora que?

#5 Carlos Gomez, Bcn, 18/12/2015 - 20:10

Doncs que s´apliqui la mateixa recepta que el seu trempat Director General del Dep. de Economia, Albert Carreras, el hi va recomenar als farmeceutics:
Ciris i resar.

#4 Carlos Gomez, Bcn, 18/12/2015 - 19:57

"Arrufat recuerda que Junts pel Sí salio de un chantaje de Artur Mas sobre las entidades y sobre ERC"

E-notices 11-12-2015