Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2018. 10:31h.

Comín proposa una vaga general indefinida

L’exconseller afirma des de Brussel·les que "cal parar un país"

Comín proposa una vaga general indefinida

L’exconseller Toni Comín, ara a Brussel·les, ha proposat una aturada de país indefinida en una entrevista al Via Lliure de RAC1. “El 3 d’octubre ens dona una pista del què hem de fer: 3 d’octubres més llargs, molt més llargs, a veure cap a on ens porta. La gent s’ha de jugar més coses. Cal parar un país, però per fer-ho cal que la gent estigui preparada”, ha dit.
 
“El 27 d’octubre va ser complir amb el nostre compromís amb la gent, que és el que honora més els polítics”, ha defensat. “El que potser no vam explicar bé és que teníem tot a punt per una independència negociada amb l’Estat però que no ho teníem a punt per una independència no negociada amb l’Estat”, ha reconegut.

“A l’octubre es confirma que l’escenari serà repressiu i, aleshores, no hi ha temps per fer un entrenament de centenars de milers de persones que no havíem fet abans”, ha indicat, a més d’assenyalar que “no ens semblava que des de l’interior, des de la presó o des de casa, es podia liderar el combat contra l’Estat”.
 
“La decisió de marxar a l’exili té a veure també amb la voluntat d’evitar els enfrontaments. La tarda del 27 un dels arguments era que ‘si l’Estat deté tot el govern, això pot desfermar la ràbia ciutadana’. Nosaltres ens havíem de fer responsables d’això i, per això, vam decidir marxar a França”, ha afegit Comín, que considera que “estem millor que fa un any”.

Publicitat
Publicitat

129 Comentaris

Publicitat
#99 Alejandro1º, Barcelona, 29/10/2018 - 20:09

Conque una vaga general indefinida...... Hace tanto tiempo que no os oigo decir algo inteligente que, el día que os lo oiga decir me da un infarto de la impresión. ¡¡¡Jesúspordios!!!

#98 Tirant, Bcn, 28/10/2018 - 15:30

Un altre que delira i "a vegades sent veus" que l'impulsen a cridar a la vaga general indefinida ... Viuen a un món virtual, imaginari, són patètics.
Però això sí: cobrant.

#97 joan carles, Barcelona, 28/10/2018 - 09:57

Aquest Comín ja l'ha fet, la vaga. No ha treballat en sa p... vida.

#96 Hilario, Barcelona, 28/10/2018 - 08:31

Vuelve Comín, vuelve y la encabezas tú. Ni te imaginas con que ilusión te están esperando en la cárcel.

#94 Sergi , Barcelona, 28/10/2018 - 08:24

Total a el le da igual, el seguira cobrando y soltando paridas. Ellos nos iluminan desde Waterloo con su sabiduria y nos indican lo que debemos hacer. Menudo jeta es el tertuliano transfuga.