Publicitat
Política · 10 de Març de 2018. 12:58h.

Comín, Serret i Puig, disposats a repetir en els càrrecs

Els exconsellers esperen "construir des de l'estranger els fonaments d'una futura República"

Comín, Serret i Puig, disposats a repetir en els càrrecs

Els exconsellers de la Generalitat que es troben a Brussel·les, Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig, han expressat la seva voluntat de repetir al capdavant dels departaments d'Agricultura, Sanitat i Cultura, en una entrevista a "El Punt Avui" i esperen poder "construir des de l'estranger els fonaments d'una futura República". "És l'esperit de la restitució el que ens belluga a treballar des d'aquí" ha afirmat Lluís Puig.

L'exconseller de Sanitat, Toni Comín, ha recordat que podrien ser designats consellers des de la distància, ja que la llei és més permissiva que la que regula el càrrec de Presidència. "El Consell de la República hauria d'estar dedicat al mandat de l'1-O i la Generalitat, a fer fora el 155", ha afirmat Comín.

L'exconseller de Sanitat, Toni Comín, s'ha mostrat convençut que els tribunals europeus acabaran dictaminant en contra de la justícia espanyola. "El que creiem és que, des d'aquí, aquest apel·lar a la justícia internacional potser permetrà que sigui més curt del que ens pensem. En la justícia internacional hem de tenir una certa confiança, sense avançar victòries que no s'han produït. I si la justícia internacional actua, potser tot això no serà tan llarg".

L'exconsellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca Meritxell Serret ha assenyalat que "es tracta de ser complementaris, diversos i polivalents" referint-se al paper que poden jugar com a membres del Consell de la República. "Des d'aquí hem d'acompanyar el relat per construir la República" ha apuntat Serret.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#3 Lluis Segon, Barcelona, 11/03/2018 - 09:29

En el mon economic privat aquesta colla estaría a l'atur despres de tots els precedents, i ara nomes tenen l'alternativa de continuar munyint el salari del càrrec. Es un insult enorme als contribuents que el pressupost hagi de mantenir aquests fugitius que no tenen presencia en el lloc "de treball"... l'Estat hauria de posar autoritat i impedir-h