Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2009. 20:24h.

Comparen Carretero amb Bossi

'El Plural' el considera un '"Umberto Bossi catalán, neoliberal y xenófobo"

Comparen Carretero amb Bossi

Carretero, amb Eliseu Climent, a l'acte de Reagrupament durant la Diada

El diari digital El Plural assegura en un article que "el president del Barça coqueteja amb Carretero, l'Umberto Bossi català, neoliberal i xenòfob". El diari afirma que Carretero "podria ser emparentat política, ideològica i fins i tot temperamentalment amb el líder de la Lega Nord italiana, Umberto Bossi: neoliberal extrem, amb posicions sovint xenòfobes quan no racistes, ferotjament antiimmigració, proisraelí i antipalestí, a més, és clar, d'independentista. Bossi defensa la independència de la Padània, el ric nord italià, de la mateixa manera que Carretero aposta per la independència de Catalunya. Umberto Bossi ha arribat a defensar fins i tot l'ús de la força per assolir aquesta independència. Joan Carretero, per sort, per ara no ha arribat a tant. I Joan Laporta "participa de la manera de pensar de Joan Carretero"".

Per la seva banda, el director d'El Debat, Francesc Moreno, esmenta "les tres bases ideològiques del laportisme" que en la seva opinió són "l'independentisme, liberalisme econòmic, i fre a la immigració". "Aquestes línies ideològiques ja tenen un partit que ocupa l'espai: Reagrupament. Cal dir que  al doctor Carretero li falta el toc populista de Laporta, la seva capacitat mediàtica, li manca també la plataforma propagandista que significa el Barça i per últim, però no menys important, la pasta que a Laporta segur que no li'n falta.

"Per fi -continua en al·lusió a Laporta- Catalunya tindrà un polític que pugui competir amb Berlusconi. I Sala Martin d'ideòleg des de Manhattan. El show està assegurat. Als que des de CiU i ERC han agitat la frustració i la desafecció els pot sortir el tret per la culata. Perquè Laporta no guanyarà, però sel's hi endurà un bon pessic de vots".

El periodista també afirma, al final del seu article, que "jo no he acusat a ningú de xenòfob, paraula que no trobareu al meu article. Només m'he fet ressò d'un article de l'Avui i de les declaracions de persones properes a Reagrupament.Cat, com Heribert Barrera, respecte als perills de la immigració, especialment la llatinoamericana, perquè són persones difícils d'assimilar. Per altra banda les declaracions del senyor Carretero donant la benvinguda a Laporta crec que demostren que no vaig gaire errat".

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 16/09/2009 - 19:22

Evidentment, tot això és mentida. La capacitat d'intoxicar no té límits. Això significa que a més d'un els fa molta i molta por.

#63 Arqueòleg Glamurós, lh, 16/09/2009 - 18:20

Aixó ja ho havia dit jo al meu blog fa mil anys1 Quina noticia! Que carretero és un populista d'extrema dreta ho sap tothom

http://glamboy69.wordpress.com/2009/04/24/llista-negre-joan-carretero/

#62 Pep, Alt Empordà, 16/09/2009 - 18:13

Soro, l.independentisme de moment no treurà majoria per declarar unilaterlament la independencia perquè RCAT només s.endúrà majoritariament els vots d.una altra partit independentista..és a dir el mateixos vots repartits,fent així feble aquesta força

#61 Pep, Alt Empordà, 16/09/2009 - 18:06

Soro,dons no és pas RCAT qui diu la veritat, en Carretero haurà de fer política perquè sense majoria absoluta no és posible fer declaracions unilaterals d.independencia..suposo que et pots imaginar que RCAT i ERC no sumarán majoria absoluta..tant de bo!

#60 charlie, sant vicenç, 16/09/2009 - 15:48

Vaya nivel que teneis los indepes...Hablais sin saber nada, k triste.
Pq se pagan peajes? preguntar a LA CAIXA Pq se paga el impuesto de sucesion? Preguntar a la Generalitat...Os comen el coco para ver a España como el Anticristo...jajajja que infantiles