Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2010. 10:08h.

Comparen Carretero amb un "alcalde franquista"

El periodista Joan Ollé procura "no prestar-li la més mínima atenció"

Comparen Carretero amb un "alcalde franquista"

Ollé, el tercer per la dreta

El columnista d'El Periódico, Joan Ollé, s'ha referit en un article d'opinió a una hipotètica aliança entre Joan Carretero i Montserrat Nebrera. De Nebrera, Ollé considera que "és un dels elements més seductors, en el sentit més ampli de la paraula, que corren per la política catalana" i la defineix com "una rateta àvida de protagonisme". "Té un defecte: li agrada parlar torrencialment i només després d’haver-ho deixat anar tot s’atura a pensar en el que li preguntaven. Cantinfleja".

Sobre l'exconseller, Ollé explica que "gairebé mai he sentit parlar Carretero i, si no he tingut més remei, he procurat no prestar-li la més mínima atenció. No m’agrada l’enravenament dandi del personatge, meitat alcalde franquista en processó, meitat David Niven en hores baixes: desprèn un antic perfum de solista de mariachi".

"Jo també vull formar part d’aquest partit promogut per qui al seu dia va parlar del Dragon Khan i que si un dia dimiteix és per tornar l’endemà. ¡Que bé que ens ho passaríem! Com en aquella casa ideal de Sisa on convivien en plena harmonia en Pulgarcito, l’Alí Babà, la Doña Urraca, el Frankenstein, la mona Xita, el Superman i el Taxi Key. I Laporta inundant-nos de xampany. El paradís", conclou.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 trucafort, Olot, 19/02/2010 - 17:36

El servilisme al PSc-PSOE fa fer i dir mentides.El senyor dandi català és millor que un colon espanyol o un botifler català. Parar la mà al Kominter de Baix Llobregat te aquest servilismes.Volem un Catalunya independent

#23 Pere, Sabadell, 19/02/2010 - 17:12

L'ollé és un socialista radical i company de partit de molts alcaldes socialistes de pobles catalans que encara no han trencat el carnet de la Falange.
Ollé és un cínic filo-feixista que acusa Carretero d'alcalde franquista.
Ollé=Franco

#22 JOan, Barcelona, 19/02/2010 - 15:44

http://ow.ly/18dtT

#21 Kefes, Figueres, 19/02/2010 - 10:48

Aquests son els que volen desacreditar el Dr.?, i amb aquests arguments? BA! HOME BA! ( Quin fart de riure, hi, hi, hi).

#20 Ramon.cat, Barcelona, 19/02/2010 - 10:02

Patètic i vergonya aliena per aquests catalans acomplexats, botiflers i amb tant d'auto-odi.
Necessiten un psicòleg.