Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2019. 19:07h.

Complexos del PPC amb els menas

Només demanen la devolució dels que delinqueixin

Complexos del PPC amb els menas

Santi Rodríguez

El PPC ha proposat la devolució dels menors estrangers no acompanyats als seus països d’origen, però només el d’aquells que delinqueixin. El portaveu de la formació al Parlament, Santi Rodríguez, ha afirmat que cal atendre “totes aquelles persones que tenen necessitat de ser ateses”, excepte “el 18% que delinqueixen”.

Rodríguez ha recollit les dades dels Mossos d’Esquadra per assegurar que un “18% dels menors no acompanyats han delinquit i dos de cada tres cometen delictes greus, i a més a més, acumulen una reincidència de 3,9 vegades per persona”.

“Generen un conflicte per a ells i per tots els seus companys i també per al conjunt de la societat”, ha afegit el dirigent del PPC. També ha manifestat que “no hi posarem cap mena d’obstacle per facilitar la dotació de recursos per fer possible la integració, la acollida en les millors condicions d’aquest joves”.

La formació ha insistit en què s’ha de “procurar el retorn d’aquest menors conflictius als seus països d’origen”, malgrat que el govern central de Pedro Sánchez va posar en marxa el passat mes d’abril el procés per retornar els menors marroquins no acompanyats acollits a Espanya, segons va informar el passat mes d'abril El País.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat