Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2020. 15:51h.

Complicitat de la Guàrdia Urbana

Multen cotxes que protesten pel tall de la Meridiana i permet que autobusos circulin en contra direcció

El president l'Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme, José Vargas, en declaracions a e-notícies, ha explicat que la Guàrdia Urbana el va multar per fer sonar el clàxon del seu cotxe en protesta pels talls de la Meridiana.

"Venia a les 21,28 hores, hi havia cotxes retinguts que tocaven el clàxon i hi havia un cotxe de la Guàrdia Urbana amb dos policies fent d'estàtues", ha explicat.

"El dia 10 de febrer rebo una multa de l'Ajuntament de Barcelona on em diuen que em multen per 'fer senyals acústics sense motiu aparent'. Em multen amb 60 euros que pagant abans són 30. Ja els he pagat", ha continuat.

Vargas ha assenyalat també que "la multa estava signada per la presidenta de districte de Sant Andreu", que pertany a Podem. "Ni tan sols em van parar, la sorpresa va ser quan vaig rebre la multa. L'urbà ha de tenir una oïda molt especial per saber a què cotxe pertany cada clàxon. I a més, visió nocturna, perquè era de nit", ha ironitzat, a més de remarcar que "no van parar ningú" i admetre que "no sé si van multar a d’altres".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Veciana, Barcelona, 24/02/2020 - 16:00

Por cierto,si una multa de tráfico no está en catalán y castellano se puede recurrir y no pueden obligarte a pagarla.De nada.

#8 Ojotuerto, Calafell.tab, 23/02/2020 - 14:30

La Guardia Urbana multa de OÌdo. Eso se recurre. Y en un paìs normalizado no es màs que una pataleta del caciquillo de turno. La degradaciön de Catalunya es eso. Multar de Oìdo.

#7 turuta, Barcelona, 23/02/2020 - 11:24

Vergonya!! I els gamberros callejeros que tallen la Meridiana, tan tranquils. Una democràcia feble, partidista i clientelista.

#6 Josep Maria, Lleida, 23/02/2020 - 01:57

Pues alguien la ha votado, no ????
Ahora a joderse.
I mira que se ve a la legua, lo inutil que es la tipa esta.

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/02/2020 - 19:53

Pues todo esto es una prueba clara que también la Colauvirus se ha fabricado su policía política. Barcelona sigue su viaje en picado en el sumidero de la decadencia.