Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2019. 10:38h.

Complint amb el seu deure

El nou comissari en cap dels Mossos participa en un acte de l'Exèrcit

Complint amb el seu deure

El nou comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent, va participar divendres passat en l'entrega de despatxos a la nova promoció de sergents formada a l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn (Lleida).

L'acte va ser presidit per Felip VI, el que va provocar que diferents alcaldes d'ERC de localitats veïnes no hi anessin en protesta per la presència del cap de l'Estat, entre ells, la de Tremp, Pilar Cases.

En representació de la Generalitat, ha assistit a l'acte dels despatxos seva delegada a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós. Felip VI ja va presidir la cerimònia de lliurament dels reals despatxos a l'acadèmia de Talarn el 2015 i el 2017.

En la seva quarta visita a Catalunya des de començament d'any, el Rei ha estat acompanyat pel cap d'Estat Major de l'Exèrcit de Terra, general d'Exèrcit Francisco Javier Valera, i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, amb qui ha lliurat els despatxos als 456 suboficials, dels quals 26 són dones.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Yo, Tres Cantos, 07/07/2019 - 20:23

Los alcaldes (entre otros) de Lérida se arrastraron suplicando que la Academia no se fuera cuando se anunció el traslado y ahora, en muestra de su grosería, se ponen chulitos con el Jefe del Estado, a quien recibe la delegada de la Gene! Los cargos políticos deberían saber que se les paga para que cumplan con sus deberes institucionales

#4 Neferu, Barcelona, 07/07/2019 - 12:55

Ojalá que este gesto del Sr. Sallent sea el primer gesto que nos anuncie que el cuerpo policial de los mossos entra en un periodo de normalidad y de respeto a las leyes constitucionales, un camino del que nunca se deberían haber apartado. La política que la hagan los políticos; los mosso han de quedar fuera de ella.

#3 Marti, Barcelona, 07/07/2019 - 12:42

L'assistencia d'aquest moSSo al l'acte no es garantia de res. Aquest com la majoria dels que formen part del nucli dur de l'organigrama, son veritables llops amb pell d'ovella. Ara tenen a les portes el judici del Drapaire i volen fer veure que son bons minyons, pero la realitat es que la majoria de ciutadans desconfia d'ells. Visca la G.Civil!!

#2 Viçens, Sant Celoni, 07/07/2019 - 12:38

Jo no hem refiu... Desconfiança màxima, no en les persones i meitat dels professionals. Desconfiança màxima a l'institut i Gene

#1 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 07/07/2019 - 11:16

Si algún día deciden desmantelar la base de Talarn, veremos a esos mismos alcaldes llorar como descosidos. Esta gente es así: lo que hoy es blanco, mañana es negro. No son de fiar.

#1.1 Emilio Cano, Barcelona, 07/07/2019 - 19:00

Ribes, ya se intentó en noviembre de 2014 y entonces las gentes de Talarn, Tremp etc. se quejaron y se echaron a la calle para defender una de sus principales fuentes de ingresos.
Según su alcalde Luis Oliva, de ERC, la academia estaba muy arraigada a la comarca. Esto es así, odian al ejército extranjero, pero la base que no la toquen.