Política · 8 de Març de 2019. 16:38h.

Compreses contra Vox a Tarragona

L’acció l’ha fet Ensavant OSAN del Tarragonès

Compreses contra Vox a Tarragona

Enganxen compreses a la seu de Vox

El col·lectiu Endavant OSAN del Tarragonès ha fet una acció reivindicativa aquest divendres 8 de març a la seu que Vox té a la ciutat de Tarragona. Aquesta ha consistit a omplir de compreses els vidres de la seu, a més de fer-hi diverses pintades.

Endavant ha reivindicat l’acció a través de les xarxes socials, apuntant que estan “fartes que partits masclistes que ens volen submises i passives, però també explotades i mal pagades, obrin seus als nostres barris”. També han afegit que aquesta és una manera de “denunciar la presència del feixisme”.

Les accions de protesta durant el Dia Internacional de la Dona han començat a primera hora del matí a Tarragona, amb el tall d’alguns accessos a la ciutat. Després han fet una cercavila pels carrers de la capital tarragonina durant la qual han posat davantals a estàtues i han canviat alguns noms de carrers.

Un acte semblant s’ha fet a Llorenç del Penedès (Baix Penedès), on l’Assemblea Feminista de Llorenç ha canviat durant la nit els noms d’homes d’alguns carrers del poble pel nom de diferents dones importants. A les dotze del migdia s’han fet manifestacions en diferents ciutats de la província, com ara Tarragona, Reus, Valls o el Vendrell.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/03/2019 - 22:27

Está claro que no habéis atacado la sede de Vox por machisna ni nada parecido, esa es la excusa. La habéis atacado porque sois separatistas y Vox es el partido más antiseparatista. Al pan pan y al vino vino.

#1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/03/2019 - 18:15

“denunciar la presència del feixisme”. En efecto, el fascismo se ha presentado en el mismo momento en que han aparecido ellas y han actuado. Está bien que se autodenuncien.