Publicitat
Política · 6 de Maig de 2011. 19:49h.

Concentració contra la ultradretana PxC

"No volem feixistes als ajuntaments", crit de 'guerra' contra la formació de Josep Anglada

Concentració contra la ultradretana PxC

Anglada, durant un acte al Baix Llobregat

La Unitat contra el Feixisme i el Racisme, plataforma a la qual està adherida la CUP Barcelona, ha organitzat un acte, aquest dijous  a diferents localitats, per a protestar per la candidatura de Plataforma per Catalunya (PxC) de cara a les municipals, a diferents localitats de Catalunya. La concentració, a Barcelona, s'ha fet a la Plaça Sant Jaume sota el lema "No volem feixistes als ajuntaments".

La candidatura independentista CUP-Alternativa per Barcelona vol denunciar la presència electoral de la PxC, liderada per Josep Anglada, "que novament concorrerà als comicis amb un discurs que atia el racisme i la discriminació social del col·lectiu immigrat".

També volen fer "una crida a la població a combatre i a no combregar amb les tesis de la formació d'Anglada, que utilitza de forma demagògica la població nouvinguda amb finalitats electoralistes, sobre la base de culpabilitzar-la de l'atur, la inseguretat i d'aprofitar-se dels serveis públics, quan el darrer estudi de l'Obra Social de la Caixa demostra que aquest col·lectiu aporta més a l'estat del benestar del que genera en despesa".

Així mateix, la candidatura independentista vol "recriminar al Partit Popular (PP) i a Convergència i Unió (CiU) la seva aposta per lleis i ordenances que converteixen la comunitat immigrada en ciutadania de segona, en dificultar-li el procés d'arrelament social i l'accés a un habitatge i a una feina dignes amb peu d'igualtat amb la resta de la població".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#29 angel, cardedeu, 09/05/2011 - 23:08

i per acabar de moment. donen subvencions amb facilitats sense papers als romanesos, magrebins, etc excepte els catalans, ho veieu normal? medicaments gratis per aquesta gent. Sòc independentista pero ultradetra. per un motiu ben senzill prou de donar facilitats als immigrants.

#28 angel, cardedeu, 09/05/2011 - 23:00

em diuen que sòc racista, no m´importa, m´importa amb el panorama en que estem a Catalunya. si continuem aixì pagarem mès impostos per aquesta gent immigrants que no paguen. els d´esquerres penseu una mica, sinò al temps ho dirà amb raò.

#27 angel, cardedeu, 09/05/2011 - 22:50

Fa poc per internet, facebook, etc; Una familia de moros de 5 persones i cap treballen, reben al mes uns 2.500€ entre ajudes, nens col-legi gratis, pito y flautas. una familia Català 5 persones cap treballen i cobren 0€ al mes. VEIEU NORMAL AIXÒ? Algù que m´ho expliqui si es llest.

#26 cristina, santa coloma de gramanet, 07/05/2011 - 20:49

Jo no sé la gent a que aspira. Però només que pensin en una cosa , si per cada nen català en neix 4 d'inmigrants. Que m'expliquin com serà catalunya d'aquí 30 anys. Despré vindràn les queixes i les lamentacions!

#26.1 angel, cardedeu, 09/05/2011 - 22:45

totalment d´acord amb tù.

#25 Espanyols go home, Lleida, 07/05/2011 - 18:11

S'ha de controlar l'immigració i s'haurien d'expulsar tots els immigrants delinqüents i amb antecedents penals, d'acord. Peró comencem pels immigrants que han fet més mal al nostre país, pels que omplen les nostres presons, pels immigrants espanyols.

#25.1 Pere Pagès, Catalonia is diferent, 08/05/2011 - 00:24

Però tu això ho dius en serio? Que trist tenir catalans (pocs), que puguin pensar aquesta estupides...

#25.2 joan, manresa, 08/05/2011 - 10:14

Te en part raó Espanyols go..,pro miri,no entenc masse de números pro agrairé que Vosté en façi alguns.,busqui el numero de immigrants que ocupen plaçe a las presons catalanes i façi el porcentatje sobre el total d'immigrants ampadronats,i per mes inri compari llavors amb als del país a las pr