Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2008. 15:45h.

Concentració de 5 minuts a Sant Jaume per les víctimes de Madrid

Carod informa que "almenys hi ha una víctima catalana entre els passatgers"

Concentració de 5 minuts a Sant Jaume per les víctimes de Madrid

Imatge de la concentració

Representants polítics catalans s'han concentrat durant 5 minuts a la Plaça Sant Jaume de Barcelona encapçalats pel president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, per a mostrar el seu dol pel tràgic accident d'avió que va acabar amb la vida de 153 persones a l'aeroport madrileny de Barajas. Entre els concentrats també hi havien la consellera de Justícia, Montserrat Tura, el conseller d'Educació, Ernest Maragall o l'alcalde de Barcelona en funcions, l'ecosocialista Ricard Gomà.

Un cop finalitzat l'acte, Carod-Rovira ha explicat que "almenys hi ha una víctima catalana entre els passatgers i probablement algun altre passatger també ho era, però no és en aquests moments sensat anar més enllà, perquè la mateixa empresa no disposa d'aquesta informació i ara el que calia era posar el que Catalunya té coma institució al servei de les autoritats i això és el que hem fet i farem en el futur".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pere, barcelona, 22/08/2008 - 06:00

carod-perez como siempre buscando la catalanidad hasta en una tragedia. Que tio tan paleto y desagradable. Claro si no hubiera una victima catalana no haria falta hacer 5 minutos de silencio ¿no, carod perez? que paletos sois nazionalistas.

#1 Joan, Vallvidrera, 21/08/2008 - 21:11

tot el meu suport a les famílies afectades.