Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2021. 17:12h.

Condecoració a Pablo Iglesias pels seus "relevants serveis a l'Estat"

Amb la gran creu de Carlos III

Condecoració a Pablo Iglesias pels seus "relevants serveis a l'Estat"

El Consell de Ministres ha aprovat reials decrets per concedir la Gran Creu de la Reial i Distingida Ordre Espanyola de Carles III a 23 ex ministres de governs, entre els quals hi ha l'exlíder de Podem, Pablo Iglesias. La condecoració reconeix "relevants serveis a l'Estat".

Aquesta condecoració ha aixecat les queixes de sindicats policials, que han recuperat unes imatges en què Pablo Iglesias es confessa “emocionat” en veure uns joves antisistema agredir policies.

Es tracta de la més alta distinció honorífica entre les ordres civils espanyoles i que té com a objectiu "recompensar els ciutadans que amb els seus esforços, iniciatives i treballs hagin prestat serveis eminents i extraordinaris a la nació".

A més d’Iglesias, rebran la distinció els exministres del PSOE Dolores Delgado, José Luis Ábalos, Maria Isabel Celaá, Magdalena Valerio, Meritxell Batet, Màxim Huerta, Carmen Montón, Pedro Duque, José Guirao, Maria Luisa Carcedo, María Aránzazu, Juan Carlos Camp, José Manuel Rodríguez o Salvador Illa.

Per part del PP, José Manuel García-Margallo, Alberto Ruiz-Gallardón, Pedro Morenés, José Ignacio Wert, José Manuel Soria, Luis De Guindos o Alfonso Alonso Aranegui. També Manuel Castells, de Podem.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Galba, Barcelona, 31/12/2021 - 21:18

No me cabe la mas minima duda: Pablo Iglesias un hombre integro y enfrentado a la monarquia rechazará la medalla Carlos III (haceros a la idea de que todavía estamos en el 28 de Diciembre????)

#19 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 31/12/2021 - 16:07

Això no és res: l'haurien de nomenar Marquès de Galapagar amb dignitat de Gran d'Espanya en reconeixement a la seva infatigable lluita contra la casta!!

Santo subito!!

Quanta dignitat!!

#18 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 31/12/2021 - 10:42

Diganos 1, sólo 1. Ah, no vale la compra del chalet y ni "enchufar" a la family.

#17 Juan Francisco, Zaragoza, 30/12/2021 - 16:05

Espero que una de las primeras decisiones del próximo gobierno sea retirarsela. No la merece.

#16 EduardR, bcn, 30/12/2021 - 12:18

Van a prostutir la condecoración tanto como la Creu de Sant Jordi.... que es un insulto cuando te la dan.