Política · 21 d'Agost de 2011. 13:13h.

Condemnat el germà de l'exregidora de PxC a Salt

Haurà de pagar una multa de 20 euros durant sis dies per amenaces

Condemnat el germà de l'exregidora de PxC a Salt

María Osuna i Josep Anglada, al darrere, en una foto d'arxiu

El germà de la regidora trànsfuga de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament de Salt, Andrés Martínez, ha estat condemnat per amenaçar l'edil del partit, María Osuna, i el líder de PxC, Josep Anglada, després de la dimissió de Carles Bonet i Joana Martínez, aquesta última obligada pel partit per tenir un xicot camerunès presumptament en situació irregular.

En un comunicat, el partit ha informat que Martínez haurà de pagar una multa de 20 euros durant sis dies per increpar l'edil dient-li "Què passa? Què passa amb la meva germana? Si tornes a parlar de la meva germana et mato".

Els fets van tenir lloc la setmana que Joana Martínez va anunciar la seva intenció de denunciar el partit per pressionar-la perquè dimitís, i segons explica en la denúncia, l'home va utilitzar un to "agressiu, amenaçador i rabiós".

"Gesticulant en aquest moment amb el dit passant-lo pel coll com si el tallés" li va dir: "Ja he parlat amb Anglada i el mato a ell i a tu, que eres la cap", assenyala la denunciant.

El president de PxC ha manifestat que "el que han de fer els dos regidors trànsfugues és deixar l'acta d'edil i donar pas als següents de la llista, ja que aquest és el compromís que van assumir en un contracte signat per ells".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat