Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2019. 17:24h.

Conductors s'enfronten a encaputxats

També amb els Mossos per la seva passivitat

Alguns conductors s'han enfrontat aquest diumenge al matí a membres dels CDR que havien organitzat un tall a la carretera N-340 a l'alçada de Molins de Rei (Barcelona). Els conductors, visiblement enfadats, han recriminat el tall als manifestants i alguns agents dels Mossos d'Esquadra s'han interposat entre manifestants i conductors per tal que no arribessin a les mans.

Entre les persones que han baixat del seu vehicle per recriminar als CDR al tall a la N-340 hi havia assistents a la manifestació de Barcelona que portaven banderes d'Espanya.

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han fet crides a les xarxes socials per tallar carreteres catalanes per tal d'impedir l'arribada a Barcelona d'autocars amb persones que volien participar en la manifestació constitucionalista organitzada per l'entitat Societat Civil Catalana.

Durant el transcurs d'aquest matí s'han produït diverses incidències que han afectat la circulació ferroviària. Un sabotatge ha interromput la circulació de trens a l'altura de Badalona coincidint amb la manifestació constitucionalista amb la invasió a la via d'una cinquantena de persones a les 10.45 hores.

Un altre sabotatge ha interromput la circulació ferroviària des de les 07.00 del matí entre Figueres i Girona per la tala intencionada d'un arbre i la col·locació de troncs a les vies de tren, a l'altura de Flaçà. El servei de Rodalies s'ha vist afectat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 Gerardo, Barcelona, 28/10/2019 - 11:10

https://www.dolcacatalunya.com/2019/10/cdrs-cortan-la-ap7-para-bloquear-a-los-que-acuden-a-la-manifestacion-de-barcelona-y-los-mossos-les-protegen/
Hay que eliminar la competencia del orden publico y la vuelta masiva a cataluña de Policia Nacional y Guardia Civil, para terminar con esta Genestapo. Y el Trapero a prisión sonando el himno nacional

#16 Pepón, Bcn, 28/10/2019 - 09:53

La pasividad de los Mossos puede ser peligrosa. Es posible que la gente comience a tomarse la justicia por su mano. Seguro que eso es lo que busca el Torra.

#15 Josep, Lleida, 28/10/2019 - 09:03

La corda es tensa......fins quan aguantara ?????
No se, pero indefinidament no.

#13 Marta, Barcekistan, 27/10/2019 - 23:09

Si la policía no hace su trabajo, lo hará el ciudadano. La paciencia tiene un límite y la gente se harta.

#12 Cris, Barcelona , 27/10/2019 - 22:31

Está es la única manera de parar a unos pocos violentos independentistas. Por desgracia hay que plantar cara a estos desgraciados.