Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 18:05h.

Conferència per l'autodeterminació

Sobirania i Justícia convida experts internacionals

Conferència per l'autodeterminació

Sobirania i Justícia, per la Diada

Sobirania i Justícia ha organitzat la 1a Conferència sobre l'Autodeterminació de Catalunya 2011, Building a New State, que tindrà lloc el proper dijous, 3 de novembre a les cotxeres del Palau Robert  de Barcelona, amb la presència d'experts internacionals.

Durant tota una jornada, segons els organitzadors, "reflexionarem i debatrem sobre diferents processos recents de construcció de nous estats (Kosovo, Eslovènia) i també de com es planteja tot procés que vulgui acabar amb la constitució d'un estat".

Per això han convidat a diferents especialistes que han estat involucrats en primera línia en l'arquitectura dels nous estats. Per exemple, Charles E. Ehrlich, que va formar part de la comissió de les Nacions Unides responsable d'aixecar les bastides jurídiques de Kosovo del 2002 al 2008.

També Ana Stanic que va negociar amb les antigues autoritats iugoslaves la separació econòmica a favor d'Eslovènia i en Patrick Dumberry, que, des de la Universitat d'Ottawa, formula el camí de les conseqüències legals de la construcció de qualsevol nou estat. Finalment, Carles Boix proposarà els fonaments del full de ruta que ha de portar Catalunya a la independència.

Veure programa

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#10 joan, manresa, 22/10/2011 - 18:15

El Casal,18,10h.--Te raó Sr.Jan de Brna.Pesi a qui pesi el meló ya está obert,agradi o no..,i si tanta contesta te,anem per el bon camí.No cap a una Independencia plena,pro sí al menys al Dret a Decidir.,i com a democráts que se suposa que son,no tindrán problema a dexar fer,o NO..??Hai herbeta h

#9 alicantino, alicante valencia españa, 21/10/2011 - 13:12

Esto confirma mis teorías. No se puede ser más patético que esta gentola. Pero de qué viven. Ya sé que son cuatro, pero aún así deben costar un güevo. Dan una risa... y en el fondo pena. Ah Pablito, ya te contesté uno, pero no lo publicaron, que sepas que te tengo en cuenta hombrecillo.

#8 Jan, Barcelona, 21/10/2011 - 06:58

La separació de Catalunya d'Espanya per la via democràtica ès un fet irreverssible. Solament falta posar-hi data. Pesi a qui pesi. Aquestes iniciatives de reunir grups amb experiéncia és un pas més en aquest camí.

#8.1 alicantino, alicante valencia españa, 21/10/2011 - 13:15

#8

Permítame sr iluso: jajajajajaja. Es necesario crear mucha, mucha mas catalanofobia en el resto de España para que los españoles voten a favor de una reforma constitucional que permita un referendum de autodeterminación. Ah, un consejo, agárrese bien, no se caiga de la cama al despertar

#7 Santi, Barcelona, 21/10/2011 - 00:23

Sr. Emilio. Jo, les altres institucions catalanes que vostè esmenta no sé com es financíen. El que li puc dir es que l'Assemblea Nacional Catalana només rep trimestralment el que bonament poden donar els seus associats. Si tot el que vosté diu tan alegrament es tan fiable com aixó... Informi's!

#5 Lulzim Krasniqi, Pec, Kosovo, 20/10/2011 - 22:31

Muy bien hecho! Ustedes deberan a invitar alguien de Kosovo tambien para hablar sobre la creacion del estado de Kosovo. Os felicito por vuestra iniciativa, y este es un momento dado a fin a dar por finalizado la separacion y decidir sobre autodeterminacion.