Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2010. 10:25h.

Conflicte PSC-ERC a Lleida

L'alcalde de Lleida es queixa que es "parteixi en tres trossos"

Conflicte PSC-ERC a Lleida

Àngel Ros, a la dreta, amb el president de la Diputació de Lleida, d'ERC

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que el conseller Ausàs "no sap de que parla", després que aquest digués que "és contradictori parlar de Pirineu de Lleida".

"Deu veure pocs informatius però quan esgrimeixen temes històrics aquest és un tema històric. Potser no ha llegit ni tan sols El viaje al Pirineo de Lérida de Camilo José Cela."

 "No és bo per a les terres de Lleida el fet que el que ara és el territori actual de la província de Lleida es parteixi en tres trossos: la plana, el Pirineu i la Catalunya Central", ha valorat.
 
A criteri de Ros, "fer-te petit és fer-te ser menys competitiu. A part del component sentimental de la vinculació de Lleida amb el Pirineu". També ha afirmat que "l'Aran té unes especificitats i és lògic que defensin el seu paper i la seva legislació".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Agustí, Les Borges Blanques, 04/02/2010 - 17:27

Ros no té cap problema en enfrontar-se a ERC. L'excusa és que Lleida serà menys capital. No fa el mateix quan s'ha d'enfrontar amb el seu partit. Quan Llena va treure la seu de la conselleria d'Agricultura de Lleida, no va fer res per evitar-ho.4936b

#14 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 04/02/2010 - 15:34

Tranquil Ros, que gràcies a l' esmena total que presentarà el PP, aquesta llei no es podra tirar endavant dins de la legislatura i CIU, segur que ho farà molt millor, tenin en compte del diferències del territori, que ells si les coneixen.

#13 Pere, Arfa (Alt Urgell), 04/02/2010 - 14:00

De Ponts cap avall, ni dona, ni cavall.... El Pirineu no és de Lleida, és de Catalunya.

#12 ricard, Lleida, 04/02/2010 - 11:42

Perdona ; però sempre hi ha hagut una bonissima relació de la ciutat de Lleida amb el seu territori i se de que parlo... Si la majoria d´alcaldes del Pirineu estan dient que estant comodes amb l´actual provincia i no saben com aniran les vegueries..

#11 Kropotkin, Vic, 04/02/2010 - 09:38

¿Y si Lleida se independizara de Cataluña para pasar a formar parte del Valle de Aran y tener a la Franja como estado libre asociado? Yo creo que esto sería muy clarificador y se podrian crear muchos puestos de trabajao para enchufar a familiares...