Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2021. 15:42h.

Confusió amb les mesures anti-covid

Un periodista pregunta si un nen pot berenar al carrer

Les noves mesures del Govern de la Generalitat per a fer front a l’increment del casos de covid a Catalunya han generat confusió entre la ciutadania. La portaveu de l’Executiu, Patrícia Plaja, ha fet autocrítica i ha reconegut que “no ho vaig explicar prou bé”.

“La Generalitat té previst fer un paper o explicar les coses de manera que no es crei aquesta confusió?”, ha preguntat el periodista Lluís Falgàs. “Les noves normes diuen que no es pot menjar ni beure al carrer. Un nen pot berenar al carrer? pot menjar un gelat? són dubtes que hi ha en aquest moment”, ha afegit.

“Si vostè em fa aquesta pregunta és perquè ahir no ho vaig explicar prou bé”, ha respost Plaja. “Ho podíem resumir en termes molt més simples: no es pot fer pícnics ni botellades. No podem quedar amb un grup d’amics per fer un berenar al parc”, ha concretat.

“No és que no es pugui menjar ni beure. Un nen pot berenar, estem a l’estiu i es pot fer un glop d’aigua si portes una ampolla d’aigua a la teva bossa de mà, evidentment. Em sap greu si ahir no vaig ser prou clara”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 electra, Barcelona, 14/07/2021 - 08:39

Quines mesures....? Són molt covarts en aquest Govern només es preocupen del procès, la salut els hi és igual. I els elegim perquè governin!!!!!!

#4 Pepe, Andorra, 14/07/2021 - 00:09

Pues será por la cosa esa q se contagian menos del uno por ciento, 0,0098, pero no deja de ser curioso q son medidas idénticas a las q tomaría un gobierno desesperado ante una rebelión, motín o revolución. Con esas tasas porcentuales de contagio, muertes mucho menos q una ola de calor o frío, se justifican medidas contrarias a la libertad. Curios

#3 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 13/07/2021 - 21:30

Què diu de quedar amb un grup d'amics i menjar gelat al parc? es exclusiu per nens i durant el día?

#2 Martín, Villadecaballos, 13/07/2021 - 21:20

Pobre hombre. Lo oprimen con 130.000 euros por obligación.