Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2012. 22:02h.

Confusió en el protocol

Mas i Pastor no s'aclareixen sobre qui s'ha de posar al costat del Rei

Confusió en el protocol

Imatge del moment de la confusió (Foto: TV3)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha coincidit amb el rei Joan Carles I aquest dijous al vespre durant la inauguració al port de Barcelona d'una nova terminal de contenidors, gestionada pel grup xinès Hutchinston.

L'anècdota de l'acte s'ha produït quan per una confusió en el protocol Mas i la ministra Ana Pastor no s'han aclarit sobre quin dels dos havia de fer-se la foto al costat del monarca.

La ministra, que ha pujat davant de Mas, ha fet intenció de posar-se al costat del Rei. Però quan s'ha adonat que per darrere venia Mas s'ha aturat i ha fet indicacions al president de la Generalitat perquè passés primer. Però Mas li ha cedit el lloc a Pastor. Al final no han passat ni un ni l'altre.

La confusió ha provocat les rialles dels presents, fins i tot de Joan Carles I, que durant el trajecte amb autocar fins a la nova terminal havia anat assegut al costat d'Artur Mas.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Luis, Teseguite, 28/09/2012 - 23:14

Se nota que e-noticies cuenta "con el soporte de la Generalitat de Catalunya". O sea, que escriben las noticias a medida de lo que quiere el duce Mas.

#5 angel, cataluña no es ECSpaña, 28/09/2012 - 17:23

La Sra. Pastor davant del pito del mataelefante (la boca davant del pito)

#4 Naecís, Sant Cugat del Vallès, 28/09/2012 - 13:43

No és que el President Mas no sabes quin era el seu lloc ,és que sent com és un elefan polític com és (en el sentit de gran)no va voler rebre un tret de tan il.lutre caçador. l'Ana Pastor hauria d'anar a clases de protocol

#3 Alba, Barcelona, 27/09/2012 - 23:09

Bé, reflexa perfectament què opinen els ministres del PP dels presidents autonòmics, els confonen amb presidents de diputacions, i per tant s'hi posen al davant.

#2 Aquí hi ha la prova, Barcelona, 27/09/2012 - 23:02

De confusió, res de res:

http://tinyurl.com/cmnx372

#2.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (españa), 27/09/2012 - 23:34

Asi es, despues de contrastar la noticia en otros medios de diversa tendencia politica me parece absolutamente alucinante la falta de rigor periodistico de este medio que cuenta una historia que nada tiene que ver con la realidad, de ahora en adelante contrastare todo lo que venga de e-noticies